Banenmarkt ZorgAccent Almelo

Onderwerp: overig

Op zoek naar zinvol werk in de zorg? Kom op zaterdag 15 juni naar de ZorgAccent banenmarkt in Almelo

Ben jij

  • Zorgverlener in hart en nieren? 
  • Nieuwsgierig naar wat ZorgAccent te bieden heeft?
  • Benieuwd hoe jij jouw vak weer terugkrijgt?

Zoek jij

  • Een baan als verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige?
  • Een baan als woonbegeleider?
  • Een baan als medewerker huishoudelijk werk?
  • Zinvol vakantiewerk in de zorg of huishoudelijk werk?

Wil jij

  • Je blijven ontwikkelen in je vak? 
  • Opgeleid worden van niveau 4 verpleegkundige naar een verpleegkundige op HBO niveau?

Bezoek onze banenmarkt en laat je informeren over de mogelijkheden!

Wanneer: Zaterdag 15 juni 2019 - van 10.30 tot 16.00 uur 

Locatie: Bellavistastraat 7, Almelo

 

Zomaar een greep uit de vacatures:

Verpleegkundige in de wijk of Verzorgende IG

In de functie van verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Woongroepbegeleider

Wij werken met de visie Net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en mantelzorger centraal. Zo krijgt de bewoner zorg die het beste bij hem/haar past. Als woongroepbegeleider ben je een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen. De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel en biedt structuur, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. 

Medewerker Huishoudelijke Hulp

Als medewerker huishoudelijke zorg ben je van onschatbare waarde. Je werkt bij de cliënt thuis, die tijdelijk of langdurig, zelf niet in staat is om het huishouden uit te voeren. Je draagt zorg voor een schoon en leefbaar huis. Samen met je cliënt zorg je ervoor dat hij of zij zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

We zijn ook op zoek naar vakantiemedewerkers

Geld verdienen met een zinvolle zomerbaan? Kom langs en laat je informeren! Liever meteen inschrijven? Mail naar flexbureau@zorgaccent.nl of kijk op www.zorgaccent.nl/vacatures

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: