Over de drempel

Onderwerp: thuisbegeleiding

80 pagina's over het werk van de thuisbegeleiders en interviews met cliënten

Thuisbegeleiding in Beeld

Thuisbegeleiding is de oudste vorm van hulpverlening achter de voordeur. We helpen de cliënt in z’n eigen, vertrouwde omgeving. Maar dat is lang niet alles! We helpen het hele ‘systeem’ rond de cliënt. Dus ook het gezin waarin hij eventueel woont, familieleden, vrienden, buren…. Van thuisbegeleiding gaat dan ook zeer zeker een preventieve werking uit. We weten vaak te voorkomen dat mensen in schuldhulpverlening terecht komen of in klinieken voor verslaving of geestelijke gezondheidszorg. Toch zijn er veel misverstanden over wat we doen. ‘Onbekend maakt onbemind’ zeggen ze wel eens. Met dit boek vol praktijkverhalen, hopen we u als lezer inzage te geven, te inspireren en te overtuigen.

Het boek is te koop bij:

ZorgAccent, Bellavistastraat 3 in Almelo of te bestellen via onderstaand bestelformulier.

Wat kost het?

Prijs: € 19,95
Ledenprijs: € 14,95
Vermeld uw lidnummer om gebruik te maken van de korting. De verzendkosten zijn € 4,00. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt het boek verstuurd naar het opgegeven adres.
Betaling: Maak het te betalen bedrag over op rekeningnummer NL 14 RABO 0102 101 809 t.n.v. ZorgAccent, onder vermelding van 'bestelling boek Thuisbegeleiding'.

Lees minder Lees meer

Bestel hier het boek Over de drempel!

Deel of stuur door: