Flexwerken bij ZorgAccent

Onderwerp: overig

Als flexwerker ben je in dienst van het flexbureau van ZorgAccent. Vanuit het flexbureau kun je ingezet worden in de woonzorg of de thuiszorg. Je kunt op basis van je oproepcontract voorkeuren aangeven voor locaties en/of werktijden.

Flexibel in plaats en tijd

Het flexbureau kent verschillende contracten. Je kunt een contract op oproepbasis krijgen of juist een contract met uren, de zogenaamde vliegende keep. Vanuit het flexbureau word je gekoppeld aan een team. Dit gaat natuurlijk in overleg met jou als medewerker en met het team. Voor de vliegende keep zal dit voor een aantal maanden zijn, aangezien zij invallen bij langdurig ziekte en zwangerschap-bevallingverlof. Als vliegende keep ben je flexibel inzetbaar en word je meegeroosterd in het team. Ook als oproepmedewerker kun je voor een langere periode gekoppeld worden aan een team.

Wat verwachten wij van jou?

Zowel in de woonzorg als in de thuiszorg werken we met kleine, vaste zelfstandige zorgteams die persoonsgericht werken en alle zorgtaken uitvoeren. Ieder team, zowel in de woon- als de thuiszorg heeft een eigen identiteit en werkwijze. Een hele nieuwe manier van werken en zorgen! Als flexmedewerker sta je open voor de visie van ZorgAccent. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de cliënt, de organisatie, het team en het individu. Verder ben je collegiaal, flexibel, deskundig en communicatief vaardig.

Wat doet het ZorgAccent Flexbureau?

Het flexbureau ZorgAccent is meer dan een uitzendbureau van de organisatie. Zij behandelt de interne aanvragen en verzorgt de werving en selectie, het functioneren en ziekteverzuimbegeleiding van de flexwerkers. Daarnaast biedt zij medewerkers in opleiding (Verzorgende-IG, MBO-V en HBO-V) de mogelijkheid om theorie en stagervaringen in de praktijk toe te passen.

Meer informatie of solliciteren?

Bel voor informatie naar het flexbureau. Het flexbureau is op alle werkdagen van 8.30-16.00 uur bereikbaar: Tel. (0546) 837 268. Stuur je sollicitatiebrief en CV per mail.

Op dit moment is het flexbureau op zoek naar kandidaten voor de functies van Verzorgende-IG en Verpleegkundige. Daarnaast zoeken wij medewerkers die in het laatste jaar van de Verzorgende-IG, MBO-V of HBO-V opleiding zitten.

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: