Gelieerde organisaties

Onderwerp: overig

Om u optimaal van dienst te zijn werkt ZorgAccent met verschillende organisaties samen.

Samen staan we sterk

Vanzelfsprekend vormen uw vraag en wensen hierbij het uitgangspunt. ZorgAccent werkt samen met de volgende organisaties:

Medithuis

Bij Medithuis, een samenwerkingsverband tussen onze organisatie en ziekenhuisgroep Twente, locatie Almelo, kunt u terecht voor zeer uiteenlopende diensten en producten zoals voedingsadvies, kinderdiabetes-spreekuur en hartfalen. De specialistische verpleegkundigen van Medithuis zijn zowel bij u thuis als bij huisartsenpraktijken en andere zorgorganisaties inzetbaar.

Medipoint

Heeft u hulpmiddelen nodig? Dankzij de samenwerking van ZorgAccent met Medipoint kunt u op diverse locaties terecht voor het lenen van bijvoorbeeld een bed, rolstoel, ondersteek en bedverhogers, zoals dit is geregeld binnen de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Ook loophulpmiddelen voor kortdurend gebruik zoals krukken, drie- en vierpoten kunnen daar worden opgehaald, waarbij geldt dat leden van ZorgAccent deze hulpmiddelen gratis een half jaar mogen lenen. Hier vindt u een overzicht van de ZorgAccent uitleenhulpmiddelen. Meer informatie over Medipoint

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: