Hospice Noetsele, zorg in de laatste levensfase

Onderwerp: hospice noetsele

Hospice Noetsele levert palliatieve zorg: zorg voor ongeneeslijk zieke mensen die in hun laatste levensfase zijn.

Hospice Noetsele is een gerenoveerde villa in een bosrijke omgeving, waar men in alle rust en waardigheid met de juiste zorg de laatste levensfase kan afsluiten in een gastvrije sfeer die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert. 

Hospice Noetsele is gehuisvest in het voormalige Koetshuis, een karakteristieke villa op het terrein van verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn. De villa is in 2010 gerenoveerd en voldoet volledig aan de eisen van deze tijd.

Er is plaats voor vier gasten. Elke gast heeft de beschikking over een eigen volledig ingerichte zit/slaapkamer. Het is mogelijk de kamer met persoonlijke spullen gezellig te maken. Alle gastenkamers bevinden zich op de begane grond en hebben uitzicht op een prachtige omgeving. Gasten kunnen gebruik maken van de huiskamer en de keuken. Het hospice heeft een mooie, ruim aangelegde tuin. Hiervan wordt door de gasten en hun bezoek regelmatig gebruik gemaakt.

Rondleiding

Op de pagina Rondleiding Hospice Noetsele vindt u een interactieve presentatie over Hospice Noetsele. Door de toepassing van 360 graden fotografie kunt u virtueel een kijkje nemen in de huis-, logeer-, stiltekamer, keuken en de tuin van het fraai gelegen Hospice Noetsele in Hellendoorn. Op verschillende plekken in de presentatie kunt u films bekijken waarin diverse betrokkenen aangeven wat hun ervaring is met het hospice, hoe de zorg wordt verleend in de laatste levensfase en hoe praktische zaken rondom een opname geregeld worden. Aan het woord zijn onder meer artsen (huisarts en ouderenspecialist), familieleden, de geestelijk verzorger, de coördinatoren en vrijwilligers.

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: