Ik Zorg

Onderwerp: overig

'De mensen bij wie ik kom, wonen zelfstandig. Daar geniet ik van. Ze kunnen zichzelf zijn, in hun eigen omgeving. Ze hoeven zich niet aan te passen aan de manier waarop ik dingen doe, zoals bijvoorbeeld in een ziekenhuis sneller moet', zegt verzorgende IG Eline Marteijn. Eline is één van de gezichten van de landelijke campagne Ik Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Landelijke campagne van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Zes zorgprofessionals van ZorgAccent zijn voor de campagne gefotografeerd en geïnterviewd over hun werk. De foto’s en verhalen van deze zes en alle andere gezichten van de campagne zijn te lezen op de website www.ontdekdezorg.nl (online vanaf 1 november a.s.) en op deze website. Lees de verhalen van Pascale, Eline, Thea, Milou, Kitty en Hilde.

Realistisch beeld schetsen

Het ministerie van VWS heeft het initiatief voor de campagne Ik Zorg genomen omdat er grote personeelstekorten dreigen in de zorg. In Ik Zorg vertellen zorgprofessionals over hun motivatie om in de zorg te werken. Dit moet een realistisch beeld schetsen van werken in de zorg en vooroordelen over werken in de zorg wegnemen. Ik Zorg wil laten zien dat werken in de zorg wel degelijk een optie is. Er zijn reclamespots voor radio en tv gemaakt, commercials voor bioscopen en er is veel aandacht op social media.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over werken in de zorg? Kijk dan eens bij onze vacatures. Je kunt ook eerst contact opnemen met een van onze teams.

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: