Inspiratiedag Kronnenzommer

Inspiratiedag Kronnenzommer

Voor het eerst organiseren we een Informatie, inspiratie en beleefdag in samenwerking met Medipoint Hulpmiddelen in en rondom Kronnenzommer. Tijdens deze dag kan iedereen kennis maken met ZorgAccent en samenwerkingspartners op het gebied van Zorg en Welzijn. Kom zaterdag 2 mei vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur en laat u informeren en inspireren om zo lang mogelijk gezond, comfortabel en prettig te wonen. We hebben een mooi programma samengesteld voor ieder wat wils!

Informatiemarkt in en rondom Kronnenzommer
Welke hulpmiddelen kan ik gebruiken om veilig en zelfstandig te wonen? Komt de diabetespedicure of maaltijdservice aan huis? Waar moet ik zijn als ik hulp nodig heb bij het verzorgen van een famililid?
Ik wil graag naar het theater, wie gaat ermee? Op bovenstaande vragen geven we antwoord tijdens de informatiedag en nog veel meer….

Deelnemende organisaties
Evenmens, De Welle, Senior Service, Audicien, Pedicure, Maaltijdservice ‘n Tip, Twentse Ambulance, Leender Vriel, Brandweer, kennisdragers Zorgtechnologie met de bus van de Twentse ZorgAcademie, sta-opstoelen, seniorenbed, fietsen, rollatorcontrole en de nieuwste hulpmiddelen van Medipoint, Uitburo, ZorgAccent PLUS, en vacatures en medewerkerswerving voor ZorgAccent.

Voor de nodige ontspanning en beweging: Kunt u leuke workshops volgen en een wandeling in en rondom Kronnenzommer maken. Zeker de moeite waard!

1. Wandeling en rondleiding onder begeleiding door de belevingstuin en het museum ‘Vrogger en Noe’. De wandeling duurt 1.00 uur.
Tijden: 11.00 – 12.00 – 13.00 uur.
2. Twente Decadente: Chocoladefabriek met een gezellig terras voor een kop koffie met bonbon. Workshop: chocoladereep maken in een 1/2 uur tijd onder begeleiding. Gratis!
Tijden: 11.30 – 12.00 – 12.30 – 13.00- 14.00 uur.
3. Boetseren van een ‘gekke kip’ onder begeleiding in atelier kleurrijkekunst n maximaal 45 minuten. Kosten: eigen bijdrage € 5,00. Pinnen is mogelijk!
Tijden: start: 12.00- 13.00- 14.00 uur.
4. Lezing Medipoint over gebruik hulpmiddelen Thuis: Tijden: 13.00 uur en 15.00 uur. Gratis!

U kunt zich aanmelden voor de wandeling, lezing of een en workshop

Dat kan via de mail: plus@zorgaccent.nl . Geef je naam, telefoon, email, naam workshop en tijd door!

Kom gezellig langs en neem buren en vrienden mee. Voor wat lekkers zorgen wij!
De medewerkers van REACT maken een heerlijke groentesoep met een stokbroodje en kruidenboter.

Tot ziens op 2 mei 2020.

Inspiratiedag Kronnenzommer

Kom naar de Inspiratiedag in en rondom Kronnenzommer op zaterdag 2 mei 2020. Kronnenzommer ligt op een prachtige locatie in de bossen van de Sallandse Heuvelrug. Combineer het met een wandeling of fietstocht voor een lekker dagje uit!

medipoint

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer