Zoeken
Lees voor

Wijkverpleging Albergen

Met onze kennis en ervaring vanuit het wijkgericht werken doen wij onze best om cliënten aan huis de beste zorg te bieden.

Welkom op onze wijkpagina. Wij zijn Team Albergen van ZorgAccent Wijkverpleging. Ons vaste team bestaat uit 7 medewerkers, gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Wij zijn een zelfstandig wijkteam, direct te bereiken, met korte lijnen naar de huisarts en andere hulpverleners. U kunt direct bij ons terecht voor persoonlijke zorg en verpleging, zowel overdag als ‘s nachts. We zitten dichtbij, in uw buurt, kennen uw buurt en weten wat de mogelijkheden zijn in Albergen en omstreken. Bij ons staat de cliënt centraal. Wij bieden zorg aan cliënten volgens de werkwijze van het wijkgericht werken. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en leven op de wijze zoals u dat wilt. Of het nu gaat om zorg, advies, hulp, gemak of ontspanning, wij denken in mogelijkheden. Omdat ons team klein is, brengt dit enkele voordelen met zich mee. Voor onze cliënten betekent dit dat ze vaker dezelfde zorgverleners zullen zien, waardoor er sneller een vertrouwensband kan ontstaan tussen de zorgvrager en de zorgverlener. Mede daardoor kunnen wij u de continuïteit bieden waarvan onze huidige cliënten al hebben mogen genieten.

Contact opnemen met wijkverpleging in Albergen

Voor vragen of een zorgaanvraag kunt u telefonisch contact met ons opnemen van maandag t/m zondag van 07.00 uur tot 23.00 uur op nummer 06 22 86 93 34.

Krijgt u geen gehoor, belt u dan naar 0900 0678 (24 uur bereikbaar) en vraag naar wijkteam Albergen.

Adresgegevens
ZorgAccent
Wijkverpleging Team Albergen
Hoofdstraat 51
7665 AN Albergen
T: 06 22 86 93 34
E: albergen@zorgaccent.nl

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer