Dagbesteding De Plataan

Onderwerp: locaties

Dagbesteding De Plataan

Dagbesteding de Plataan bevindt zich in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. In een sfeervolle, huiselijke sfeer wordt gewerkt aan het verbeteren of instandhouden van een gezonde leefsituatie.

Wat houdt dagbesteding in?

In een gemoedelijke, veilige omgeving kunt u deelnemen aan activiteiten waarbij de nadruk ligt op instandhouding of verbetering van uw situatie zowel op geestelijk als lichamelijk gebied. Wij vinden het van groot belang dat u zich vooral prettig en thuis voelt bij ons.

Voor wie?

Dagbesteding De Plataan is bedoeld voor ouderen die een zinvolle dagbesteding zoeken, waarbij wij uitgaan van uw wensen en mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan mensen met dementie maar ook aan mensen die revalideren na bijvoorbeeld een operatie. Ook is dagbesteding bedoeld ter ontlasting van mantelzorgers.

Dagbesteding De Plataan bied ruimte voor 8 tot maximaal 10 cliënten per dag.

Een greep uit onze activiteiten

Geheugentraining
samen bewegen
creatieve activiteiten
actualiteiten doornemen
hulp bij computer/Ipad/social media
hobby`s onderhouden
muziek maken/luisteren

Welke activiteiten u gaat doen hangt van uzelf af, van uw situatie en van uw interesses.

Beschikking (indicatie) nodig

Voor dagbesteding is een beschikking nodig van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U kunt hiervoor terecht bij het WMO loket of zorginformatiepunt in uw gemeente. Uw team wijkverpleging van ZorgAccent kan u meer informatie geven en de indicatie voor u aanvragen.

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 9.30 – 16.00 uur.


Dagbesteding De Plataan

Lisanne Gerrits en Laura Pezij

 

Lees meer meer over dagbesteding

Deel of stuur door: