Open Huis nieuwe locatie ZorgAccent Wijkverpleging Haarle

Onderwerp: nieuws


16 februari 2017

Het team Haarle van ZorgAccent Wijkverpleging verhuist begin maart naar een nieuwe locatie aan de Veldkampsweide 1 in Haarle. Het team neemt haar intrek in een kantoor in Sporthal de Sportorant. Tijdens een Open Huis op zaterdag 4 maart 2017 kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen en kennismaken met het enthousiaste team.

Team Wijkverpleging Haarle: ‘Wij zijn erg blij met deze nieuwe werkplek! Voor iedereen die een kijkje wil nemen in ons nieuwe kantoor en, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis wil maken met ons team, organiseren wij op zaterdag 4 maart van 14.00 tot 17.00 uur een Open Huis. Hierbij zullen ook vrijwilligers van de beweegtuin, de Ontmoetingsplek, het Via Team, de Woningstichting, Evenmens (vrijwillige thuiszorg) en de vrijwilligers van de sporthal aanwezig zijn om informatie te geven. Verder hebben we voor bezoekers een fraaie goody bag samengesteld (op=op) en kunnen kinderen een kleurplaat ophalen waar een prijsje mee te winnen valt. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 4 maart!’

Wijkgericht werken
Bij wijkverpleging team Haarle werken gediplomeerde (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden IG vanuit een eigen herkenbaar pand in de wijk, dicht bij de cliënt. Team Haarle heeft een klein team met 11 medewerkers. Hierdoor kennen zij hun cliënten goed en andersom de cliënten hen. Zij werken nauw samen met andere zorgverleners zoals huisartsen en fysiotherapeuten.

Deel of stuur door: