Nieuwe directeur Bedrijfsvoering voor ZorgAccent

Onderwerp: nieuws


29 mei 2017

Wouter Versteeg wordt de nieuwe directeur Bedrijfsvoering van ZorgAccent. Hij volgt Toine van den Broek op en zal per 1 juli a.s. aan de slag gaan.

Wouter Versteeg (42) is opgeleid tot accountant en heeft zich vervolgens verder ontwikkeld in de corporatiesector. Ook heeft Versteeg een leergang dienend leiderschap gevolgd. Hij heeft in de eerste jaren van zijn loopbaan gewerkt in de accountancy en ging daarna aan de slag in de woningcorporatiesector. Vervolgens maakte hij de overstap naar de ouderenzorg. In zijn laatste functie was hij werkzaam als manager bedrijfsondersteuning bij Zorgspectrum Het Zand in Zwolle. Aline Poolen – van den Brink, Raad van Bestuur ZorgAccent: 'We zijn blij dat we de functie directeur Bedrijfsvoering hebben kunnen invullen met iemand met zo veel kennis en ervaring!’

ZorgAccent
ZorgAccent is een krachtige en veelzijdige zorgorganisatie actief in zorg, welbevinden, wonen en behandeling in Twente en Salland. Bij ZorgAccent werken ruim 2200 medewerkers en 1300 vrijwilligers. De zorgorganisatie beschikt over 10 woonzorglocaties waar zelfsturende teams zorg verlenen aan hun bewoners volgens het principe Net als Thuis. Hiervoor werken zij nauw samen met vrijwilligers en mantelzorgers. Op het terrein van Krönnenzommer in Hellendoorn bevindt zich ook nog Hospice Noetsele. Voor mensen die graag zelfstandig maar toch beschut willen wonen, heeft ZorgAccent een nieuw woonconcept ontwikkeld onder de noemer Wonen met een Plus. In de wijkverpleging verlenen 90 zelfsturende teams zorg aan cliënten in nauwe samenspraak en samenwerking met mantelzorgers en andere zorgverleners. Daarnaast biedt ZorgAccent Dagbesteding aan mensen die graag zo lang mogelijk thuis willen wonen, ondersteunen de diëtisten mensen bij een gezonde leefstijl en levert ZorgAccent Plus een bijdrage aan het welzijn van haar leden.

Deel of stuur door: