No Roof Challenge wederom groot succes

Onderwerp: nieuws


25 juni 2019

Zaterdag 22 juni was het dan eindelijk zo ver. Een aantal bewoners van De Parallel konden vanuit een Cabrio of motor met zijspan een ochtend genieten van de mooie omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

Motorrijden zijn lust en zijn leven

Dhr. Jan Fokkert, bewoner van De Parallel was vroeger een vervent motorrijder, het was zijn lust en zijn leven. Helaas kan Jan zelf geen motor meer rijden maar de ‘No roof Challenge’ biedt uitkomst. 

No Roof Challenge

Wibo ten Den, initiator van de ‘No Roof Callenge’, heeft er zo voor gezorgd dat meerdere bewoners van ZorgAccent al hebben kunnen genieten van een ritje in een cabrio. Afgelopen zaterdag 22 juni kwamen er maar liefst 11 cabrio’s en 3 motoren met zijspan voorrijden bij De Parallel. Met wat zenuwen, maar ook vooral heel veel goede zin is Jan in een zijspan geholpen. Samen met meerdere bewoners van De Parallel heeft Jan genoten van een prachtige rit over de Holterberg, door Heeten, Schoonheeten, Lemele, om via Hellendoorn weer terug te komen in Nijverdal. Ga naar https://www.facebook.com/hoezosaai/ om alle foto’s te bekijken.

Deel of stuur door: