Nieuws

Onderwerp: nieuws

Nieuws

20 nov 2018

Zorgrobot Pepper start op revalidatieafdeling ZorgAccent en maakt eerste vlog

Afgelopen donderdag 15 november ontving de revalidatieafdeling De Schöppe van ZorgAccent in Hellendoorn een nieuwe collega. Het is zorgrobot Pepper. Van deze gelegenheid werd een vlog gemaakt. Medewerkers van de revalidatieafdeling hebben Pepper, omgedoopt tot Karel-Pepper, ze zien namelijk graag meer mannen aan het werk in de zorg. In eerste instantie wordt Karel-Pepper ingezet om te ondersteunen bij het ontvangen van bezoek, mensen wegwijs te maken op de afdeling en het delen van informatie over activiteiten in de omgeving. Karel-Pepper is een gezamenlijk initiatief van ZorgAccent en DigiNova.

Lees verder

22 okt 2018

Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is!

Herkent u zichzelf als een slechte slaper? Of kent u iemand die regelmatig slecht slaapt? Kom dan naar de bijeenkomst Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is. ZorgAccent organiseert in samenwerking met Erik Hekman slaapoefentherapeut een informatiebijeenkomst op dinsdag 6 november en op donderdag 15 november 2018 in het MCA, Zeearend 2 /praktijk Measuremens te Almelo. Er worden tips en adviezen gegeven waarmee uzelf maar ook een ander kunt helpen om beter te slapen.

Lees verder

23 aug 2018

UPDATE: Storing ZorgAccent opgelost

Update: De internetverbinding werkt weer! Wij zijn vanaf nu telefonisch weer bereikbaar. Vanaf gisteravond 19.00 uur is ZorgAccent vanwege een dubbele, moeilijk oplosbare storing niet bereikbaar. Enerzijds is er een storing bij Tele 2, waardoor ZorgAccent telefonisch via 0900-0678 niet bereikbaar is. Daarnaast is er een storing op de server bij ZorgAccent waardoor intern internetverkeer niet mogelijk is. Dit betekent dat medewerkers niet kunnen inloggen in hun digitale werkomgeving.

Lees verder