Nieuws

Onderwerp: nieuws

Nieuws

04 mrt 2019

Zorgorganisaties in Twente gaan voor betere samenwerking in de keten

Vanaf vandaag werken zorgorganisaties in Twente beter samen dankzij een nieuw systeem voor overdracht. Een mooi voorbeeld van goede regionale samenwerking in de zorg! De ziekenhuizen in Twente werken hierbij samen met Carintreggeland, TriviumMeulenbeltZorg, Roessingh, ZorgAccent, Livio, Zorgschakel Enschede, De Posten, Liberein en Thuisgenoten.

Lees verder

25 feb 2019

Wellnessruimte voor Hospice Noetsele met gift Roparun

Sinds begin januari 2019 kunnen mensen die hun laatste levensfase doorbrengen in Hospice Noetsele, onderdeel van ZorgAccent, in Hellendoorn genieten van een nieuwe wellnessruimte. Deze, van allerlei moderne snufjes voorziene ruimte, werd mogelijk gemaakt dankzij een gift van de stichting Roparun . Deze stichting heeft als doel om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen.

Lees verder

15 feb 2019

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

Lees verder