Stage en maatschappelijke stage

Onderwerp: overig

ZorgAccent heeft een actief stagebeleid. Wij hebben plek voor snuffelstages, maatschappelijke stages en stellen toekomstige beroepsbeoefenaars in de gelegenheid om hun vak in de praktijk te leren. Uitgangspunten zijn: een prima leerklimaat, deskundige begeleiding en het bieden van goede voorwaarden.

Goed leerklimaat en deskundige begeleiding

Welke opleidingen?

Er zijn stageplaatsen gereserveerd voor opleidingen helpende Zorg en Welzijn, verzorgende IG, verpleegkundigen, medewerker maatschappelijke zorg en paramedische beroepen, die de beroepsopleidende leerweg (BOL) volgen. Op aanvraag zijn er ook stageplaatsen mogelijk binnen alle andere voorkomende disciplines, zoals facilitair, administratie, enz.

We werken hoofdzakelijk samen met onderstaande opleidingsinstituten: 
• ROC van Twente te Almelo, Hengelo en Enschede
• Saxion Hogeschool te Enschede en Deventer
• Landstede Beroepsopleidingen te Raalte/ Zwolle 
• Alfa-college te Hardenberg
• Deltion te Zwolle
• Windesheim te Zwolle
• Hoornbeeck college te Apeldoorn

Allochtonen en herintreders

Wij bieden ook stageplaatsen aan allochtonen om kennis te maken met de Nederlandse werksituatie als wel aan herintreders die geruime tijd uit de zorg zijn. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats? Neem dan contact op met de stagecoördinator van je opleidingsinstituut.

HAIO

In het kader van de opleiding Huisartsengeneeskunde wordt meerdere malen per jaar de drie maandenstage (HAIO) bij ons vervuld.

Specialist ouderengeneeskunde

ZorgAccent heeft een erkenning in het kader van de tweejarige opleiding tot specialist ouderengeneeskunde (voorheen verpleeghuisarts) waarbij basis-artsen worden opgeleid tot specialist ouderengeneeskunde.

Maatschappelijke stages

Ook voor maatschappelijke stages kun je binnen onze organisatie terecht. Deze stages worden gerealiseerd binnen de  meerzorg- en de dagbestedingprojecten op diverse locaties. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van ZorgAccent via het algemeen telefoonnummer T. 0900 0678 (lokaal tarief).

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: