Vacatures

Onderwerp: vacatures

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, dan kun je contact opnemen met de in de vacature genoemde contactpersoon.

Wanneer er nu geen vacature staat vermeld waar je op wilt reageren, maar je bent wel in het bezit van een afgeronde opleiding als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5 (Big geregistreerd), dan kun je je sollicitatie met cv sturen naar personeelsadministratie@zorgaccent.nl. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor jou binnen ZorgAccent zijn.

Onderstaand vind je onze actuele vacatures

Verzorgende IG en/of (Wijk)verpleegkundige Reutum-Tubbe

Deze vacature is geplaatst op: 13 jun 2019

Wijkteam Reutum-Tubbergen is zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG en/of (wijk)verpleegkundige die ons team wil komen versterken. Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij ZorgAccent wijkverpleging op de juiste plek!

Wijkverpleegkundige Hellendoorn

Deze vacature is geplaatst op: 07 jun 2019

Binnen ons team zijn we opzoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige niveau 5. We bevinden ons in hartje Hellendoorn en geven zorg binnen een straal van max 5 km. Een kleine wijk met veel verschillende zorg vragen!

Wijkverpleegkundige Reutum-Tubbergen

Deze vacature is geplaatst op: 29 mei 2019

Wijkteam Reutum-Tubbergen is zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige die ons team wil komen versterken. Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Heb je de ambitie om als MBO-verpleegkundige de opleiding tot HBO-verpleegkundige te volgen? Dan zit je bij ZorgAccent wijkverpleging op de juiste plek!

Woongroepbegeleider Psychiatrische Zorg t.b.v. Korsakov

Deze vacature is geplaatst op: 20 dec 2018

ENTHOUSIASTE BEGELEIDER M/V KORSAKOV voor 28 uur en FLEXERS voor woongroepen Korsakov Het betreft een dienstverband voor minimaal 28 uur werkzaam op een vaste woongroep. En twee dienstverbanden als vaste flexer voor 4 woongroepen. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in een vast dienstverband.