Vacatures

Onderwerp: vacatures

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, dan kun je contact opnemen met de in de vacature genoemde contactpersoon.

Wanneer er nu geen vacature staat vermeld waar je op wilt reageren, maar je bent wel in het bezit van een afgeronde opleiding als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5 (Big geregistreerd), dan kun je je sollicitatie met cv sturen naar personeelsadministratie@zorgaccent.nl. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor jou binnen ZorgAccent zijn.

Onderstaand vind je onze actuele vacatures

Verzorgende IG op GP-team Eschhoek 1 Hellendoorn

Deze vacature is geplaatst op: 18 jan 2018

Wil jij als Verzorgende IG alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de bewoner? Kom dan werken in ons zelfsturend woonzorgteam Eschhoek in Hellendoorn. Onze afdeling bestaat uit 2 huiskamers en is een gerontopsychiatrische afdeling. De afdeling is kleinschalig opgezet en de twee huiskamers bieden ruimte aan 7 of 8 bewoners. Tevens biedt Eschhoek 1 de mogelijkheid voor opname ELV (eerstelijns verblijf).

Psychiatrisch verpleegkundige niveau 4 team Eschhoek 1

Deze vacature is geplaatst op: 18 jan 2018

Wil jij als Psychiatrisch Verpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de bewoner? En wil je daarnaast ook een belangrijke bijdrage leveren aan de deskundigheid van je collega’s binnen het team? Kom dan werken in ons zelfsturende woonzorgteam de Eschhoek 1 op locatie Kronnenzommer te Hellendoorn.

ANIOS ouderengeneeskunde

Deze vacature is geplaatst op: 15 jan 2018

Ben jij op zoek naar een ontzettend leuke plek als ANIOS OUDERENGENEESKUNDE? Zonder avond-, nacht- en weekenddiensten? Wanneer: vanaf heden, 28-36 uur voor de duur van ± 6 maanden. Lees dan vooral verder!

Verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige Vlinderteam Regges

Deze vacature is geplaatst op: 08 jan 2018

Heb jij zin in een uitdaging, ben je flexibel , hou je van initiatieven nemen en ben je niet bang om ‘s nachts alleen op pad te gaan, dan ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken!