Specialist ouderengeneeskunde

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 01 mrt 2017

  • Hellendoorn
  • 24 tot 36

ZorgAccent biedt jou de ruimte!

ZorgAccent is een krachtige en veelzijdige zorgorganisatie actief in zorg, welbevinden, wonen en behandeling in Overijssel (Twente en Salland). De relatie met de cliënt staat centraal met als uitgangspunt dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving kunnen blijven wonen.

De kracht van goede zorg zit, naast vakkennis, voor een groot deel in de relatie tussen bewoner/cliënt, zorgverlener en familie. ZorgAccent kiest daarom voor wijkgericht werken binnen de Wijkverpleging en in de Woonzorg voor kleine woongroepen volgens de visie 'net als thuis'. ZorgAccent biedt zorgverleners ruimte, regelvermogen en de faciliteiten die ze nodig hebben om het gehele zorgproces rondom de cliënt te organiseren. ZorgAccent wil de teams zoveel mogelijk zelfsturend laten zijn. Voor complete informatie hierover: www.zorgaccent.nl/net-als-thuis. ZorgAccent heeft ongeveer 400 cliënten die verblijf zorg en behandeling ontvangen en biedt zorg aan een brede variatie van doelgroepen: psychogeriatrie, somatiek, revalidatie, Korsakov, gerontopsychiatrie. Daarnaast zijn er cliënten die gebruik maken van onder andere de wijkverpleging, dagactiviteiten en zorg en verblijf zonder behandeling. Op het terrein van verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn bevindt zich ook een hospice.

Wij vragen:

Een specialist ouderengeneeskunde die het artsenteam van ZorgAccent compleet maakt. Het aantal uren dat je voor ons gaat werken zullen we afstemmen op jouw en onze wensen en mogelijkheden. En dat alleen overdag! Avond-, nacht- en weekenddiensten besteden we uit aan medTzorg. Deze vacature betreft een uitbreiding in verband met toename werkzaamheden in de eerste lijn.

Je gaat deel uitmaken van de vakgroep ouderengeneeskunde. Deze bestaat op dit moment uit zes specialisten ouderengeneeskunde (Inga Brandsma, Tjarda Garlich, Marjan Versteeg, Hilde de Meijer, Monique van Hattem en Frans Essink).

Wij werken in de dagelijkse patiëntenzorg nauw samen met praktijkverpleegkundigen. Samen met de paramedische en psychosociale dienst leveren wij multidisciplinaire zorg. Een aantal disciplines werkt ook binnen de eerste lijn. Verder werkt de vakgroep samen met diverse huisartspraktijken in de regio. De verwachting is dat deze samenwerking in de toekomst verder zal intensiveren. Wij delen als vakgroep de visie van Verenso: wij behandelen kwetsbare ouderen ongeacht hun verblijfplaats.

Je bagage

Je bent een ambitieuze specialist ouderengeneeskunde die in teamverband optimale zorg wil leveren aan zijn/haar patiënten. Je toont respect voor patiënt, familie, zorgmedewerkers en collega’s en draagt bij aan een goede werksfeer. Je bent bereid te participeren in beleidscommissies, samenwerkingsprojecten in de eerste lijn en een bijdrage te leveren aan onderwijsmomenten binnen de instelling. Je hebt een proactieve houding ten aanzien van ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde.

Wij bieden:

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een plezierige werkomgeving, fraai gelegen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug. Onze vakgroep is zelfsturend en heeft nauw contact met de directie en Raad van Bestuur. Dit contact wordt van beide kanten als plezierig en waardevol ervaren, waarbij goed naar elkaar wordt geluisterd.

Je wordt aangesteld voor een vast dienstverband en de functie is ingedeeld in FWG 75. Er zijn prima secundaire arbeidsvoorwaarden op het gebied van nascholing en vergoeding van lidmaatschappen (Verenso, LAD).

ZorgAccent heeft reeds jaren de erkenning als opleidingsinstelling voor zowel specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen als coassistenten. Wij vinden het opleiden van toekomstige collega’s zeer belangrijk en besteden hier veel tijd en aandacht aan. ZorgAccent heeft dan ook een goede naam binnen de opleidingsinstellingen. 

Informatie en sollicitatie:

Voor informatie kun je terecht bij:
Hilde de Meijer, specialist ouderengeneeskunde,  h.demeijer@zorgaccent.nl  06 556 98 75 6
Frans Essink, specialist ouderengeneeskunde,  f.essink@zorgaccent.nl  06 13 93 47 79

Je kunt uiteraard ook bellen via telefoon (0548) 68 80 00 (receptie Krönnenzommer) en vragen naar één van de bovenstaande specialisten ouderengeneeskunde.

Je sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae kun je sturen naar Cecile Grothues: c.grothues@zorgaccent.nl  

Direct solliciteren

Deel of stuur door: