Verpleegkundig specialist

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 07 feb 2019

 • Hellendoorn
 • 24-36

Zie jij het als een uitdaging om jouw kennis als verpleegkundig specialist in te zetten binnen de complexe zorgomgeving van het verpleeghuis? Dan zouden we graag kennis met je maken!

Wat ga je doen?

De verpleegkundig specialist maakt onderdeel uit van het medische team op de locaties. Hierbij is de verbinding belangrijk tussen de medische dienst en de zorgdienst, uitgaande van de multidisciplinaire context van verpleeghuiszorg. De verpleegkundig specialist wordt ingezet om taken van specialist ouderengeneeskunde over te nemen en de kwaliteit van de zorg met behandeling verder te optimaliseren. Daarbij is er een intensieve samenwerking tussen jou en de specialisten ouderengeneeskunde.

Binnen onze zorginstelling kom je te werken met verscheidene doelgroepen, te weten psychogeriatrie, chronische somatiek, geriatrische revalidatie, grote woongroepen Korsakov, gerontopsychiatrie en het Hospice. Afhankelijk van jouw affiniteit kan er rekening worden gehouden met waar jij als verpleegkundig specialist wordt ingezet.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Wil jij dan ook de uitdaging aangaan en deze functie vormgeven en uitdragen binnen onze organisatie? Een functie die leidt tot nog meer  kwaliteitsverbetering en waarbij ook jij volop mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen? Kortom, bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en de afspraken gaan in onderling overleg. Ook ben je optimaal gefaciliteerd op het gebied van digitalisering en werk je met een goed functionerend elektronisch cliënten dossier (Ysis) en medicatievoorschrijfsysteem (Medimo).

Wij vragen:

Wie ben jij?

Ben jij initiatiefrijk en oplossingsgericht? Dan pas je bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, enthousiast, creatief, daadkrachtig, flexibel, pionier, zelfstandig, betrokken, gedreven, samenwerken en aanpakken. Je hebt een duidelijke visie op je vak en een breed georiënteerde blik op ouderenzorg. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in staat te reflecteren en feedback te vragen en te geven. Je kunt de kernwaarden van ZorgAccent (lef, toegewijd, echt en vertrouwen) waar maken in je werk.

 • Je hebt een HBO opleiding verpleegkundige aangevuld met de Masteropleiding voor Advanced Nursing Practice;
 • Je hebt een geldige BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist;
 • Je hebt minimaal 2 jaar praktijkervaring als verpleegkundig specialist, met bij voorkeur    ervaring binnen het verpleeghuis;
 • Je hebt een flexibele werkhouding;

Je bent bereid op verschillende locaties te werken en bent in het bezit van een rijbewijs en auto voor het participeren van bereikbaarheidsdiensten binnen kantooruren.

Wij bieden:

Wat bieden wij?

 • De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 60, maximaal € 4.583,96 bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8%;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Verder bieden wij:

 • Collectiviteitskorting op verschillende zorgverzekeringen en kortingen op inboedel-, reiskosten- of autoverzekering;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Deelname aan ons jaarlijkse Woonzorgcongres
 • Ondersteuning bij het behouden van je BIG registratie door het volgen van congressen, scholingen, tijd voor intercollegiale toetsing etc.

Wie zijn wij?

ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven. Er zijn daarom geen zorgmanagers (meer) werkzaam, waardoor ZorgAccent een hele platte structuur heeft.

Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. Sinds 2010 zijn we hier voorloper in en daar zijn we trots op. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerkerstevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’. 

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.zorgaccent.nl

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je richten aan Rolanda Santing, personeelsadministrateur, via de mail personeelsadministratie@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website.

Tevens kun je voor meer informatie over de vacature contact opnemen met:

Hilde de Meijer, specialist ouderengeneeskunde: h.demeijer@zorgaccent.nl of mobiel 06-55698756

Marisa Bultje, Verpleegkundig Specialist: via mail m.bultje@zorgaccent.nl of mobiel 06-30241351

 

ZorgAccent hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag deel uit maakt van de aanstellingsprocedure.

Direct solliciteren

Deel of stuur door: