Verpleegkundige niveau 4 Vlinderteam Almelo

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 20 jun 2019

  • Ons werkgebied is Almelo, Aadorp, Wierden, Bornerbroek en Enter.
  • 4-8 uur per week, minimaal 2 nachten per maand (werktijden van 22.45 uur t/m 7.15 uur)

Voor het Vlinderteam Almelo e.o. zoeken wij zo spoedig mogelijk een nieuwe collega

Voor ons Vlinderteam Almelo zoeken wij een flexibele verpleegkundige (niveau 4). In deze functie verpleeg je cliënten in de thuissituatie en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je registreert en rapporteert digitaal. Je bent werkzaam in een klein team en je werkt individueel. Ons werkgebied is Almelo, Aadorp, Wierden, Bornerbroek en Enter. Je rijdt in een dienstauto van ZorgAccent. Ons werk bestaat uit geplande -en ongeplande zorg en PA opvolging. Het Vlinderteam heeft een samenwerkingsverband met de CHPA.  In de nacht zijn er nog 2 vlinderteams van ZorgAccent werkzaam n.l. Reggestroom en Twenterand. We kunnen altijd een beroep doen op elkaars kennis en kunde.

Wij vragen:

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd.  Wij verwachten dat je zelfstandig kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een doortastend type. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:

Het betreft een dienstverband voor een jaar, met mogelijkheid voor vaste aanstelling.  Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 45 van de CAO VVT.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wiarda Heerze 06-53569649 of via ons mailadres: Vlinderteam@zorgaccent.nl

Jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV,  kun je vóór 19 juli a.s.. richten aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier van onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Direct solliciteren

Deel of stuur door: