2 Verzorgenden IG Almelo Ossenkoppelerhoek

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 07 jun 2019

  • wijkteam Almelo Ossenkoppelerhoek
  • 20-28 uur per week (andere uren in overleg)

Voor ons wijkteam Almelo Ossenkoppelerhoek zoeken wij twee enthousiaste en flexibele Verzorgenden IG Ben jij dit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als verzorgende IG verleen jij de zorg die mensen nodig hebben om zelfredzaamheid te vergroten en om zelfstandig te kunnen blijven functioneren in hun eigen omgeving. Je bent werkzaam in een zelfsturend wijkteam, (mede)verantwoordelijk voor indicatiestelling en de administratieve zaken hier rondom. Naast de verpleegkundige en verzorgende taken maak je zorgafspraken en stel je zorgplannen op met cliënten, je evalueert deze en past indien nodig het zorgplan aan in het digitale zorgdossier. Dit alles kun je doen met de IPad die door de organisatie wordt verstrekt. Kortom je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen rondom de organisatie van de zorgverlening. Met uitzondering van de nachtdienst, ben je bereid om alle voorkomende wisselende diensten te werken. Wij zijn een zelfsturend team en nemen besluiten in consensus.

Wij vragen:

Je beschikt over diploma verzorgende IG.
Je bent voldoende bekwaam om als verzorgende IG aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

Wij bieden:

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd met daarna de mogelijkheid tot vaste aanstelling. Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald conform CAO VVT.


Mocht je geïnteresseerd zijn en wil je meer weten over deze vacature dan mag je contact opnemen met onze bereikbare dienst op nummer 06-54352810.  We vertellen je graag wat het werken binnen dit team echt de moeite waard maakt!


Je sollicitatie kun je voor 28 juni 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Direct solliciteren

Deel of stuur door: