Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk Holten Oos

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 24 mei 2019

  • wijkteam Holten Oost
  • 24 uur per week

Wil jij als Verzorgende IG/ Verpleegkundige in de wijk alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de cliënt? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam Holten Oost.

Als wijkteam Holten Oost zijn we klein begonnen, maar onze cliënten en zorguren groeien per maand. Daarom zijn wij, 10 vrouwen in variabele leeftijden, op dit moment op zoek naar een 11e teamlid.

In de functie van verzorgende IG/verpleegkundige in de wijk verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Samen met ons, als collega’s, ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team werkt zelfsturend en besluiten nemen we gezamenlijk. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren fiatteren, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Wij vragen:

Je beschikt over een diploma verzorgende IG of MBO-V en staat BIG geregistreerd.

Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

Je beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden.

 

Je bent in staat te schakelen tussen belangen van de cliënt, organisatie en het team.

 

Wij bieden:

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen! 

Je salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Je sollicitatie kan je voor 28 juni 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met wijkteam Holten Oost: 06-55698707 of holten.oost@zorgaccent.nl

Direct solliciteren

Deel of stuur door: