Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk Wierden-Aa

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 12 jun 2019

  • wijkteam Wierden-Aadorp
  • 20-24 uur per week

Voor wijkteam Wierden - Aadorp zoeken wij een Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk, voor 20-24 uur per week.

Wij, wijkteam Wierden Aadorp, zoeken een Verzorgende IG of verpleegkundige in de wijk, voor 20-24 uur per week.

Je bent werkzaam in een zelfsturend wijkteam, die uit verschillende deskundigheden bestaat. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg, waaronder intake, indicatiestelling en contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom de coördinatie over het hele zorgproces. Je bent ook (mede)verantwoordelijk voor onder andere administratieve zaken. Je bent voldoende bekwaam om een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit te voeren. Naast de verpleegkundige en verzorgende activiteiten maak je met onze zorgvragers zorgafspraken en communiceert met de mantelzorgers en je collega’s.

Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG / verpleegkundige 4 en BIG-geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een empathisch en doortastend type met natuurlijk overwicht en je hebt inzicht in wijkzorg processen. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de zorgvrager, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid. Werkervaring in de zorg is een pre.

Wij vragen:

• Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, MBO-V en BIG-geregistreerd. 
• Je kunt zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team werken. 
• Je bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid, zowel dag-, avond- en weekenddiensten.  
• Je bent een empathisch en doortastend type.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk.  

Wij bieden:

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG 40 van de CAO VVT (verzorgende IG), voor de functie van verpleegkundige in de wijk in FWG schaal 45.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team,  telefoonnummer 06-22982172 of mailen naar wierden.aadorp@zorgaccent.nl

Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je vóór 1 juli a.s. richten aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Direct solliciteren

Deel of stuur door: