Verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige Wierden Noord

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 26 jun 2019

  • wijkteam Wierden Noord
  • 20-24 uur per week (uren zijn bespreekbaar)

Wil jij als Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de cliënt? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam Wierden Noord.

Als wijkteam Wierden Noord werken wij in een gevarieerd werkgebied: het buitengebied Hoge Hexel, maar ook in het dorp zelf. We zijn nu nog een klein team, maar onze cliënten en zorguren groeien. Ons team bestaat momenteel uit 7 vaste medewerkers in variabele leeftijden. Om te kunnen groeien zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid. Ben jij degene die ons komt versterken? Aarzel niet.. en neem contact met ons op!

In de functie van verzorgende IG/verpleegkundige, verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Samen met ons, als collega’s, ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team werkt zelfsturend en besluiten nemen we gezamenlijk. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren fiatteren, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Wij vragen:

Je beschikt over diploma verzorgende IG of MBO Verpleegkunde/HBO-V niveau 5 en staat BIG-geregistreerd.
Je bent voldoende bekwaam om als verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs (B). Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

Wij bieden:

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen!  Je salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT.

Mocht je geïnteresseerd zijn en wil je meer weten over deze vacature? dan mag je contact opnemen met ons team op telefoonnummer 06-55698569. We vertellen je graag wat het werken binnen dit team echt de moeite waard maakt!

Je sollicitatie kun je voor 15 juli 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Direct solliciteren

Deel of stuur door: