Wijkverpleegkundige Reutum-Tubbergen

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 29 mei 2019

  • wijkteam Reutum-Tubbergen
  • maximaal 28 uur per week, min.uren zijn in overleg

Wijkteam Reutum-Tubbergen is zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige die ons team wil komen versterken. Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Heb je de ambitie om als MBO-verpleegkundige de opleiding tot HBO-verpleegkundige te volgen? Dan zit je bij ZorgAccent wijkverpleging op de juiste plek!

In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team opereert zelfstandig en besluiten worden in consensus gemaakt. Het team bestaat uit 9 enthousiaste medewerkers, waaronder zes verzorgenden IG en drie (wijk) verpleegkundigen. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren accorderen, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Ben jij iemand die volgens een vast rooster de diensten in de wijk wil draaien? Vanuit de zelfsturing maken we zelf ons rooster. Daarbij vragen wij of jij, wanneer het nodig is, flexibel kunt/wilt werken. Ben jij enthousiast om in het gebied Reutum en Tubbergen werkzaam te zijn volgens de visie van het wijkgericht werken binnen een zelfsturend team? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te komen solliciteren.

We kunnen jou een contract aanbieden van maximaal 28 uur. Minimumuren zijn in overleg. De invulling van het rooster en contracthoogte wordt vastgelegd in consensus met jou en het team.

Wij vragen:

Je beschikt over diploma HBO-V en staat BIG-geregistreerd of je bent een MBO-verpleegkundige en hebt de ambitie om de opleiding te volgen. Studenten die bijna afgestudeerd zijn worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Je hebt een collegiale instelling, bent een doortastend type en in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden:

een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s

•             de kans om het verschil te maken in het leven van anderen

•             volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald conform de CAO VVT.

Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een CV voor 24 juni a.s., aan Sanela Omerovic-Medzikovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de bereikbare dienst van het team: 06-55698711

Mailen kan ook naar: reutum.tubbergen@zorgaccent.nl

Direct solliciteren

Deel of stuur door: