Wijkverpleegkundige Vroomshoop Noord

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 26 jun 2019

  • wijkteam Vroomshoop Noord
  • 26-30 uur per week

Voor het team Vroomshoop Noord zoeken wij een Wijkverpleegkundige voor 26-30 uur per week

Wij zijn een klein enthousiast team in Vroomshoop. Je werkt bij ons zelfstandig met een grote mate van vrijheid en de nodige creativiteit. Onze wijk kenmerkt zich door de leuke diversiteit in het cliëntenaanbod. Doordat ons werkgebied klein is, ken je de wijk en de bijbehorende sociale kaart goed en weet je wat er zich afspeelt. Kortom: korte lijnen. Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige voor 26 - 30 uur in de week.

Wij vragen:

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 en je bent BIG-geregistreerd. Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een doortastend type en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) thuiszorgprocessen.

Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt en het team.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 50 van de CAO VVT. Tevens bieden wij je als team een open sfeer waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteit kan ontwikkelen.

Ben jij die persoon die het leuk vindt onze wijkgerichte manier van werken vorm te geven. Iemand die haar vak weer echt wil uitoefenen, eigen verantwoordelijkheid wil nemen en graag in een klein team werkt?

Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een CV voor 15 juli a.s., aan Sanela Omerovic-Medzikovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de bereikbare dienst van het team: 06-53356547. Mailen kan ook naar: vroomshoop.noord@zorgaccent.nl

Direct solliciteren

Deel of stuur door: