Woongroepbegeleider VIG team Koetree in Hellendoorn

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 05 jun 2019

  • Krönnenzommer
  • 16 uur per week

Binnen team Koetree, sinds 2016 kleinschalig en zelfsturend team, is er met ingang van 1 oktober 2019 een vacature voor een verzorgende IG voor de duur van 1 jaar en bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wij werken met de visie ”Net als thuis”.
Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Wij vragen:

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Je bent empathisch en doortastend en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.
Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten (dag-avond-nacht) te werken.

Wij bieden:

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van verzorgende IG conform
FWG schaal 40 CAO VVT.

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Inlichtingen en sollicitatie
Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Jacqueline Dekkers (j.dekkers@zorgaccent.nl) en Odilla Tempert (o.tempert@zorgaccent.nl) Of kom eens bij ons kijken! Bel dan even van tevoren.

Je kunt je sollicitatie en CV voor 8 juli 2019 mailen naar Cecile Grothues personeelsadministrateur, c.grothues@zorgaccent.nl

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 35
Zorgaccent Locatie Havezate “Team Koetree”
Sanatoriumlaan 20 7447 PK Hellendoorn
0548-688058

Direct solliciteren

Deel of stuur door: