Vacatures

Onderwerp: vacatures

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, dan kun je contact opnemen met de in de vacature genoemde contactpersoon.

Wanneer er nu geen vacature staat vermeld waar je op wilt reageren, maar je bent wel in het bezit van een afgeronde opleiding als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5 (Big geregistreerd), dan kun je je sollicitatie met cv sturen naar personeelsadministratie@zorgaccent.nl. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor jou binnen ZorgAccent zijn.

Onderstaand vind je onze actuele vacatures

Thuisbegeleider

Deze vacature is geplaatst op: 16 feb 2018

De afdeling Thuisbegeleiding zoekt voor team Nijverdal een Thuisbegeleider Een netwerker en een generalist: een professional die de samenwerking opzoekt, van vele markten thuis is en die vroegtijdig en integraal een grote verscheidenheid aan vragen kan oppakken.

Verzorgende IG locatie Hoge Es, team Noetsele

Deze vacature is geplaatst op: 12 feb 2018

Binnen ons verzorgingshuis van locatie De Hoge Es, team Noetsele, is er een vacature voor verzorgende-IG. Wij werken met de visie ‘net als thuis’. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

GZ-Psycholoog

Deze vacature is geplaatst op: 12 feb 2018

Houd jij ook van werken met ouderen? Vind je het leuk om in een multidisciplinair team te werken en je kennis als GZ-psycholoog in te zetten? Lees dan vooral verder! In verband met urenuitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een GZ-psycholoog (m/v) voor gemiddeld 30 uur per week (eventueel meer of minder in overleg).

ANIOS ouderengeneeskunde

Deze vacature is geplaatst op: 15 jan 2018

Ben jij op zoek naar een ontzettend leuke plek als ANIOS OUDERENGENEESKUNDE? Zonder avond-, nacht- en weekenddiensten? Wanneer: vanaf heden, 28-36 uur voor de duur van ± 6 maanden. Lees dan vooral verder!