Vacatures

Onderwerp: vacatures

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, dan kun je contact opnemen met de in de vacature genoemde contactpersoon.

Wanneer er nu geen vacature staat vermeld waar je op wilt reageren, maar je bent wel in het bezit van een afgeronde opleiding als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5 (Big geregistreerd), dan kun je je sollicitatie met cv sturen naar personeelsadministratie@zorgaccent.nl. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor jou binnen ZorgAccent zijn.

Onderstaand vind je onze actuele vacatures

Verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige Tubbergen-Fleri

Deze vacature is geplaatst op: 22 feb 2019

Wijkteam Tubbergen-Fleringen is zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige die ons team wil komen versterken. Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij ZorgAccent wijkverpleging op de juiste plek!

Wijkverpleegkundige Rijssen Oosterhof

Deze vacature is geplaatst op: 08 feb 2019

Wijkteam Rijssen Oosterhof zoekt zo spoedig mogelijk een nieuwe collega: Wijkverpleegkundige. Ben jij die persoon die het leuk vindt onze wijkgerichte manier van werken vorm te geven? Iemand die haar vak weer echt wil uitoefenen, eigen verantwoordelijkheid wil nemen en graag in een klein team werkt? Solliciteer dan gauw!

Wijkverpleegkundige Flierborgh

Deze vacature is geplaatst op: 04 feb 2019

Ben jij op zoek naar uitdaging en lijkt het je wat om binnen een zelfsturend team te werken, waar ruimte is voor (zelf)ontwikkeling? Wijkteam 1 Flierborgh zoekt: Wijkverpleegkundige m/v voor 20-28 uren per week (uren in overleg)

Woongroepbegeleider VIG - Kronnenzommer

Deze vacature is geplaatst op: 29 jan 2019

Binnen afdeling Schulenborgh, team de Dinkel, is er met ingang van 1 April 2019 een vacature voor een woongroep begeleider verzorgende IG voor bepaalde tijd. Wij werken met de visie net als thuis in een kleinschalige woonvorm. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Begeleider Korsakov in Hellendoorn

Deze vacature is geplaatst op: 20 dec 2018

ENTHOUSIASTE BEGELEIDER M/V KORSAKOV voor 28 uur en FLEXERS voor afdeling Haarlerhoek Het betreft een dienstverband voor minimaal 28 uur werkzaam op een vaste woongroep. En twee dienstverbanden als vaste flexer voor 4 woongroepen. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in een vast dienstverband.