Vacatures

Onderwerp: vacatures

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, dan kun je contact opnemen met de in de vacature genoemde contactpersoon.

Wanneer er nu geen vacature staat vermeld waar je op wilt reageren, maar je bent wel in het bezit van een afgeronde opleiding als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5 (Big geregistreerd), dan kun je je sollicitatie met cv sturen naar personeelsadministratie@zorgaccent.nl. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor jou binnen ZorgAccent zijn.

Onderstaand vind je onze actuele vacatures

Waarnemend Ergotherapeut

Deze vacature is geplaatst op: 05 jul 2018

ZorgAccent zoekt zo spoedig mogelijk een Waarnemend Ergotherapeut Gemiddeld 24 uur per week, met ingang van zo spoedig mogelijk Periode 1 juli tot 1 oktober 2018 en daarna in overleg

Verzorgende IG team de Eschhoek locatie Kronnenzommer

Deze vacature is geplaatst op: 05 jul 2018

Wil jij als Verzorgende IG alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de bewoner? Kom dan werken in ons zelfsturend woonzorgteam Eschhoek 1 in Hellendoorn. Onze afdeling bestaat uit 2 huiskamers die samen de gerontopsychiatrische afdeling de Eschhoek vormt. De afdeling is kleinschalig opgezet en de huiskamers bieden ruimte aan 7 of 8 bewoners. Tevens biedt de Eschhoek de mogelijkheid voor opname ELV (eerstelijns verblijf).

Wijkverpleegkundige Almelo Kerkelanden-Haghoek

Deze vacature is geplaatst op: 04 jul 2018

Voor ons wijkteam Kerkelanden Haghoek zijn we per september op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige voor het vervangen van zwangerschapsverlof. Na deze periode zijn ook elders binnen de organisatie mogelijkheden om door te stromen naar een ander wijkteam. Een leuke manier dus om kennis te maken met onze organisatie!