Vacatures

Onderwerp: vacatures

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, dan kun je contact opnemen met de in de vacature genoemde contactpersoon.

Wanneer er nu geen vacature staat vermeld waar je op wilt reageren, maar je bent wel in het bezit van een afgeronde opleiding als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5 (Big geregistreerd), dan kun je je sollicitatie met cv sturen naar personeelsadministratie@zorgaccent.nl. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor jou binnen ZorgAccent zijn.

Onderstaand vind je onze actuele vacatures

Woongroepbegeleider VIG locatie de Koppel Almelo

Deze vacature is geplaatst op: 22 jan 2019

WOONGROEPBEGELEIDER VERZORGENDE-IG - Team De Wissel Locatie de Koppel te Almelo tijdelijke arbeidsovereenkomst met kans op vast contract gemiddeld 20 tot 24 uur per week Wil jij als woongroepbegeleider VIG alle tijd hebben voor de kern van je vak: Een bijdrage leveren aan het herstel van de cliënt? Kom dan op korte termijn werken op onze zelfsturende ELV-afdeling op De Koppel in Almelo

Enthousiaste woongroepbegeleider VIG - De Hoge Es

Deze vacature is geplaatst op: 17 jan 2019

Binnen woonzorglocatie de Hoge Es te Nijverdal, team Zaandkoele, hebben we een vacature voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG. Gemiddeld 16-20 uur per week voor onbepaalde tijd. Op onze open afdeling hebben we te maken met verschillende doelgroepen van in totaal 9 bewoners: bewoners met verpleeghuisindicatie maar ook mensen met eigen huisarts.

Enthousiaste verzorgende IG M/V Hellendoorn

Deze vacature is geplaatst op: 11 jan 2019

Binnen locatie De Blenke, team de Tuinkamer is er een vacature voor verzorgende-IG. We werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Verzorgende IG Reutum-Tubbergen

Deze vacature is geplaatst op: 07 jan 2019

Wil jij als Verzorgende IG alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de cliënt? Heb je affiniteit met het platteland? Denk je in mogelijkheden? Wil je graag bijdragen aan de ontwikkeling rondom de organisatie van de zorgverlening? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam Reutum-Tubbergen.