Vacatures

Onderwerp: vacatures

Heb je inhoudelijke vragen over een vacature, dan kun je contact opnemen met de in de vacature genoemde contactpersoon.

Wanneer er nu geen vacature staat vermeld waar je op wilt reageren, maar je bent wel in het bezit van een afgeronde opleiding als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5 (Big geregistreerd), dan kun je je sollicitatie met cv sturen naar personeelsadministratie@zorgaccent.nl. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor jou binnen ZorgAccent zijn.

Onderstaand vind je onze actuele vacatures

Wijkverpleegkundige Geesteren

Deze vacature is geplaatst op: 19 apr 2019

Wijkteam Geesteren is bezig met de uitbreiding van zowel het werkgebied buiten Geesteren als ook uitbreiding in de bezetting van haar team. We willen een nieuw te benoemen wijkteam gaan vormen. Ons team komt nog een wijkverpleegkundige tekort. Ben jij die enthousiaste wijkverpleegkundige die met ons deze uitdaging aan gaat?

Woongroepbegeleider VIG locatie de Koppel team de Wisse

Deze vacature is geplaatst op: 17 apr 2019

WOONGROEPBEGELEIDER VERZORGENDE-IG - Team De Wissel Locatie de Koppel te Almelo tijdelijke arbeidsovereenkomst met kans op vast contract gemiddeld 20 tot 24 uur per week Wil jij als woongroepbegeleider VIG alle tijd hebben voor de kern van je vak: Een bijdrage leveren aan het herstel van de cliënt? Kom dan op korte termijn werken op onze zelfsturende ELV-afdeling op De Koppel in Almelo

Wijkverpleegkundige Rijssen Oosterhof

Deze vacature is geplaatst op: 12 apr 2019

Wijkteam Rijssen Oosterhof zoekt zo spoedig mogelijk een nieuwe collega: Wijkverpleegkundige. Ben jij die persoon die het leuk vindt onze wijkgerichte manier van werken vorm te geven? Iemand die haar vak weer echt wil uitoefenen, eigen verantwoordelijkheid wil nemen en graag in een klein team werkt? Solliciteer dan gauw!

2 Flexmedewerkers DAGBESTEDING m/v

Deze vacature is geplaatst op: 11 apr 2019

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Voor ons team dagbesteding gemeente Hellendoorn, Wierden & Rijssen zijn wij per direct op zoek naar een 2 Flexmedewerkers DAGBESTEDING m/v op basis van een 0 uren contract

Wijkverpleegkundige Hellendoorn

Deze vacature is geplaatst op: 08 apr 2019

Binnen ons team zijn we opzoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige niveau 5. We bevinden ons in hartje Hellendoorn en geven zorg binnen een straal van max 5 km. Een kleine wijk met veel verschillende zorg vragen!

Woongroepbegeleider Psychiatrische Zorg t.b.v. Korsakov

Deze vacature is geplaatst op: 20 dec 2018

ENTHOUSIASTE BEGELEIDER M/V KORSAKOV voor 28 uur en FLEXERS voor woongroepen Korsakov Het betreft een dienstverband voor minimaal 28 uur werkzaam op een vaste woongroep. En twee dienstverbanden als vaste flexer voor 4 woongroepen. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in een vast dienstverband.