Week van Zorg en Welzijn 2019

Onderwerp: overig

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

Verschillende teams van ZorgAccent nemen dit jaar deel aan de Week van Zorg en Welzijn, waaronder:

Wijkverpleging team Daarle:

Gezellige bingomiddag in Daarle in de ‘Week van Zorg en Welzijn'

In het kader van de Week, van Zorg en Welzijn, 11 t/m 16 maart 2019, organiseren de teams van dagbesteding en wijkverpleging ZorgAccent Daarle een gezellige bingomiddag op 15 maart 2019 voor alle inwoners van Daarle. De inwoners zijn deze middag van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij Dagbesteding Uit & Thuis aan de Nieuwstadweg 1a in Daarle.

De toegang is geheel gratis en de teams zorgen voor een hapje en een drankje. Ook gaat er deze middag niemand met lege handen naar huis!

Mocht u geen vervoer hebben om naar de bingomiddag te komen, neem dan contact op met ZorgAccent Wijkverpleging Team Daarle, 06 10 00 22 34. Zij zorgen er dan voor dat u wordt opgehaald en weer thuis wordt gebracht.

 

Wijkverpleging team Tubbergen Noord en team Fleringen

Woensdag 13 maart, rolstoel of rollatorcheck in Tubbergen

In Tubbergen kunt u woensdag 13 maart van 9.30-13.30 uur uw rollator of rolstoel laten controleren bij Bike Totaal Buyvoets. Heeft u vragen over wijkverpleging of hulpmiddelen kom dan geheel vrijblijvend kennismaken met de teams Tubbergen Noord en Team Fleringen in Tubbergen. Zij vertellen graag over het wijkgericht werken en mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Ook zijn de teams deze zomer weer vakantiekrachten nodig, heb je interesse in een afwisselende vakantiebaan in de zorg, loop dan gerust even binnen!

Bij slecht weer staan we bij de ingang van de PLus in Tubbergen en bij mooi weer bij fietsenmaker Bike Total Buyvoets.

 

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: