Werken en leren (BBL)

Onderwerp: overig

ZorgAccent weet dat de mens in een dienstverlenende organisatie de belangrijkste factor is. Dit geldt zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. Daarom staan betrokkenheid, open communicatie, integriteit, optimale kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid bij ons centraal.

Leer het geleerde direct in de praktijk

Wij zijn een lerende organisatie die gebruik wil maken van de capaciteiten en ervaringen van de medewerkers. Wij vragen ons in eerste instantie niet af óf dingen kunnen maar hóe dingen kunnen.

Scholing

De kwaliteiten van de individuele medewerkers zijn bepalend voor het succes van de organisatie. Onze medewerkers bieden wij de mogelijkheid om zich via training en scholing verder te bekwamen voor de eigen functie dan wel voor andere beschikbare functies binnen de organisatie. Wij geloven dat alleen een voortdurende ontwikkeling van kwaliteiten het succes van onze organisatie ten goede komt!

Plezier in je werk

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers geboeid zijn door hun werk en zich verbonden voelen met de organisatie en haar cliënten. Dit is alleen mogelijk in een omgeving waarin het plezierig werken is. Dus goede arbeidsvoorwaarden èn arbeidsomstandigheden staan bij ZorgAccent voorop. 

Vacatures werken en leren (BBL)

Op dit moment zijn er geen vacatures voor opleidingsplaatsen Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opleidingen. ZorgAccent biedt wel stageplaatsen voor diverse opleidingen. 

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: