Welkom thuis medewerker

Onderwerp: overig

Zowel in de woonzorg als in de wijkverpleging werkt ZorgAccent met kleine, vaste zelfstandige zorgteams die persoonsgericht werken en alle zorgtaken uitvoeren. Een hele nieuwe manier van werken en zorgen! Doordat er geen managers bij ZorgAccent zijn, bepaal jij samen met jouw cliënt wat de beste zorg voor hem is. Een mooie uitdaging voor elke professional!

Voel je thuis bij ZorgAcccent

Meer zien over onze nieuwe manier van werken en zorgen?

Bekijk onze filmpjes op ons youtube kanaal en krijg een indruk van onze nieuwe manier van werken!

Je kunt op verschillende manieren binnen onze organisatie aan de slag

Flexwerken

Wil je werken bij ZorgAccent, maar niet op een vaste locatie of in een vast team? En ben je benieuwd naar wat wij als organisatie te bieden hebben? Dan is flexwerken de oplossing. Lees meer!

Stage en maatschappelijke stage

ZorgAccent heeft een actief stagebeleid. Wij hebben plek voor snuffelstages, maatschappelijke stages en stellen toekomstige beroepsbeoefenaars in de gelegenheid om hun vak in de praktijk te leren. Uitgangspunten zijn: een prima leerklimaat, deskundige begeleiding en het bieden van goede voorwaarden. Meer informatie?

Vrijwilligerswerk

Op dit moment telt ZorgAccent ruim 1200 vrijwilligers. Zij zetten zich in voor onze cliënten en beleven hier zelf ook plezier aan. Wij willen graag dat onze vrijwilligers zich thuis voelen bij ons, want zij zijn goud waard. Als vrijwilliger komen werken? Wat wilt u graag doen? U kunt dit zelf aangeven. Ook wanneer en hoe vaak u vrijwilligerswerk wilt verrichten. Word vrijwilliger!

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: