Wonen bij ZorgAccent

Onderwerp: woonzorg

Vanzelfsprekend wilt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven wonen. Onze teams wijkverpleging helpen u daarbij. Wilt u wel zelfstandig wonen, maar mist u de gezelligheid van mensen om u heen? Dan is Wonen met een Plus wat voor u! Als het thuis niet meer gaat kunt u terecht in een van onze woonzorglocaties. Hier kunt u ook terecht voor een tijdelijk verblijf. In Hospice Noetsele kunt u in alle rust en waardigheid met de juiste zorg de laatste levensfase kan afsluiten in een gastvrije sfeer die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert.

Welke woonvormen bieden wij u?

Zorg op maat

Een overzicht van de verschillende zorg per doelgroep per locatie vindt u hier.

Waar?

ZorgAccent levert woonzorg in de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Almelo en Twenterand.

Naastenparticipatie
Goede zorg; samen met uw naasten en vrijwilligers

Toen u nog thuis woonde, onderhield u naar alle waarschijnlijkheid contacten met familie, vrienden, buren en (oud) collega’s. Die vormen tezamen uw sociale netwerk. Ook na de verhuizing naar een woonzorglocatie blijven bekenden en vrijwilligers zeer waardevol voor uw welzijn en welbevinden. Komt u bij ons wonen, dan bespreken we samen met u en uw familie wat u belangrijk vindt en wat ervoor nodig is om het samen te gaan organiseren. Natuurlijk blijven de medewerkers van ZorgAccent verantwoordelijk voor de professionele zorg. Zij zijn daarvoor opgeleid en voegen de extra kennis en kunde toe over de beperking / aandoening waar u mee kampt.

Meer informatie?

Wilt u een persoonlijk advies? Onze cliëntadviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden die ZorgAccent u biedt op het gebied van wonen en zorg. U kunt hiervoor bellen met (0548) 688 000 of mailen

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: