Nachtzorg voor terminale cliënten

Nachtzorg is vaak een aanvulling op de wijkverpleging die ZorgAccent overdag al levert.

Het ZorgAccent team Nachtzorg bestaat uit gediplomeerde en ervaren verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4 en 5. Nachtzorg is vaak een tijdelijke aanvulling op de zorg die het team wijkverpleging overdag levert voor terminale cliënten.

Soms is de zorg overdag alleen niet voldoende en heeft u ’s nachts extra zorg nodig. Het nachtzorgteam van ZorgAccent staat voor u klaar tussen 23.00 uur en 7.00 uur. Deze aanvullende verzorging en verpleging maakt het voor u mogelijk om langer, veilig en verantwoord thuis te blijven wonen.

Lees en download de kaart nachtzorg van ZorgAccent.

Met nachtzorg langer thuis blijven wonen

Wanneer krijg ik nachtzorg?

 • bij terminale zorg en als u thuis in eigen omgeving wilt overlijden

Wat is het voordeel van nachtzorg?

 • u heeft zelf de regie! ZorgAccent voert uit wat we met u hebben afgesproken
 • onze medewerkers bieden een luisterend oor voor u en uw mantelzorgers
 • professionele zorg door gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden
 • onze medewerkers maken deel uit van een grote zorgorganisatie. Ze zijn op de hoogte van alle zorgmogelijkheden en bieden deze ook aan waar wenselijk en/of nodig.

Waaknachten

ZorgAccent verzorgt waaknachten. Vaak werkt dit geruststellend voor u en uw naasten. De zorgverlener helpt u met bepaalde handelingen. Denk aan het controleren en vervangen van een infuus en het geven van medicijnen. Ook helpen we u graag bij toiletbezoek, wondverzorging of de wisselligging. Waaknachten zetten wij in als u intensieve nachtzorg nodig heeft. Een nachtzorgteam is de hele nacht beschikbaar en levert intensieve zorg. Hier is sprake van terminale zorg. ZorgAccent werkt samen met de Leendert Vrielstichting en Stichting Evenmens.

Meer informatie over kosten, indicatie en aanmelding

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer