Bijeenkomst: Zorgen voor elkaar…

Vroeg of laat krijgt iedereen er wel eens mee te maken: de verzorging van een partner, vader, moeder of kind

Zorgt u voor een ander in uw omgeving? En vindt u dat ook weleens zwaar? De meeste mantelzorgers – vaak familieleden – hebben geen verpleegkundige achtergrond waardoor zij met tal van vragen zitten. Er komt meer bij de verzorging en begeleiding kijken dan menigeen denkt. Dan is het goed om te weten hoe u daarmee omgaat. En hoe u hulp en ondersteuning kunt geven.

Zodat u het goed volhoudt als mantelzorger. Meld u daarom aan voor de bijeenkomst Zorgen voor elkaar. Tijdens de bijeenkomst geeft een wijkverpleegkundige van ZorgAccent u praktische en handige tips en handvatten om thuis op een verantwoorde manier voor uw familielid of partner te zorgen.

Zorgen voor elkaar met tips en informatie en hulpmiddelen voorlichting

Praktische informatie, tips en adviezen uit de praktijk. Persoonlijke zorg en ondersteuning thuis. Hoe regelt u dat? Oefenen met zorghulpmiddelen & zorgtechnologie en tiltechnieken in de thuissituatie. Leer de weg kennen in de wereld van de zorg: WMO, CIZ, PGB… Wat is het allemaal en wat kunt u ermee?

Waar vindt u hulp in uw rol als mantelzorger? Welke regelingen zijn er voor u? En wat kan ZorgAccent PLUS voor uw betekenen?

Aanmelden voor groepen
Meer informatie of aanmelden voor een bijeenkomst of op verzoek voor een groepsbijeenkomst?
Neem contact op met Reina de Lange T. 06 10002208 of stuur een mail: r.delange@zorgaccent.nl

Scrol naar beneden voor de overige bijeenkomsten: ‘GOED omgaan met dementie’ of ‘ Omgaan met hulpmiddelen thuis’

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer