Zoeken
Lees voor

HerinneringsBoek maken

Herinneringen zijn vluchtig. Het is fijn om herinneringen aan de hand van een fotoboek, of digitaal fotoalbum, vast te leggen. Wij helpen u graag op weg!

Het is waardevol om zelf thuis of met kinderen, mantelzorgers, of kleinkinderen uw herinneringen vast te leggen. U gebruikt uw eigen foto’s uit de oude doos, huwelijk en geboortekaartjes en andere mooie herinneringen van vroeger. U koopt een plakboek of digitaal fotoalbum om uw foto’s in vast te leggen.

Daarnaast kunt u de foto’s voorzien van teksten of eigen gedichten toevoegen. Het boek is nooit af omdat het steeds weer aangevuld kan worden met de leukste herinneringen. Het levert mooie en indrukwekkende verhalen op.

Heeft u thuis een fotoalbum of collage en wilt u het aanvullen met herinneringen? Maak het levendig, laat ruimte vrij voor de kaartjes en bonnetje die anders in een la verdwijnen. Zo wordt een HerinneringsBoek een mooi verhaal. Een fantastisch aandenken.

Doelgroep en kosten

Voor wie: voor groepen als vrouwenverenigingen, mantelzorgers of iedereen die interesse heeft om handige tips te krijgen en ideeën wil delen.
Kosten: € 7,50 per persoon en inclusief koffie/thee.
Duur: 2.00 uur.

Op aanvraag: We organiseren een workshop op aanvraag per groep vanaf 6 personen tot maximaal 10 personen. Datum en tijd in overleg met de docent.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden per groep kan telefonisch bij ZorgAccent PLUS via T. 0546-837296 of 837292. Bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.
Aanmelden via de mail is mogelijk: plus@zorgaccent.nl

Meer ZorgAccent PLUS

Zelf chocolade maken tijdens de workshop bij Twente Decadente. Erg leuk en lekker!

Lees meer

Een deskundige van ZorgAccent helpt u graag bij het klein onderhoud in uw tuin of op uw balkon.

Lees meer

Lekker buiten zijn of samen fietsen, heerlijk!

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer