Sporten en bewegen in een sportschool of sportstudio

ZorgAccent heeft oog voor uw gezondheid en heeft een samenwerking gezocht met verschillende sportscholen en sportstudios in de regio.

Niet meebewegen is stilstaan. Een goede balans van bewegen en gezond eten brengt veel voordelen met zich mee. U blijft vitaal aan het werk en als u ouder wordt behoudt u langer uw zelfstandigheid. Bewegen kan op veel manieren. Er is altijd een manier van bewegen die bij u past. De een gaat graag zwemmen en de ander gaat het liefst naar een sportschool.
Alleen of samen met uw gezin, vrienden, met of zonder begeleiding. Op vertoon van uw ZorgAccent Pas ontvangt u extra voordeel of kortingen.
Wat houdt u nog tegen om (meer) te bewegen?

Hartrevalidatie

Almelo

Sporten voor senioren: Fief worden en Fief blijven bij de Klup
Fief worden en fief blijven is een uniek beweegprogramma. Het is een combinatie van gymnastiek en gamen. Deelnemers gaan skiën, raften, tennissen, bowlen, of schaatsen. Te snel? Helemaal niet!
Het is vooral erg leuk. Beginners kunnen rustig starten en het tempo gaat omhoog als het mogelijk is. In de pauze is er koffie, thee en lekkers, want gezelligheid staat centraal!
Voor wie: 60-,70- en 80- + met een goede, gemiddelde of slechte conditie. Ook geschikt voor mensen die lopen met een rollator.
Wanneer? Donderdagmorgen.
Waar? Game- sport- en gezondheidscentrum FUN-IE-FIT van De Klup, Berlagelaan 2 Almelo.
Contact: T. 06 15 16 45 76 of 06 40 74 73 17. W. www.deklup.nl
Prijs: De eerste keer is gratis en daarna zijn de kosten € 5,00 per keer.
ZorgAccent PLUS voordeel: op vertoon van uw ZorgAccent PAS ontvangt u een handige tas met inhoud.

Gemeente Hellendoorn, Wierden en Rijssen

De Moodstudios heeft alle aandacht voor uw levensstijl – Its all Happening-
Beweeg gericht, eet en drink gezond, ontmoet mensen en geniet samen van het bewegen. Het doel van Moodstudios is om iedereen happy te maken. U kunt kiezen uit vier disciplines:
Functional training: wordt fit in 30 minuten; dit is Personal Training maar dan in groepsverband. Voor kracht- én conditie.
Yoga: ontdek uw eigen yogastijl.
Group Fitness: tijdens deze lessen doet u workouts op inspirerende muziek.
Fitness Studio: trainingen die bij u passen met een persoonlijke begeleider.
Voor wie? Voor iedereen die gezond en vitaal wil zijn.
Waar? Fuutweg 10, Nijverdal.
Contact: T. (0548) 611066. W. www.moodstudios.nl
Kosten: prijzen variëren per abonnement.
ZorgAccent PLUS voordeel: u ontvangt 10 % korting op een abonnement naar keuze.

Milon Corpus Club zorgt voor een goede conditie
Milon corpus is speciaal voor iedereen die zich niet thuis voelt in de gewone sportschool, maar wel iets wil doen aan conditie en lichaam. Het trainingsprogramma van 35 minuten helpt u om af te vallen,
fitter te worden en meer spierkracht- en conditie voor een sterker lichaam. Het voedingsprogramma helpt u om gezond en slank te zijn en te blijven. Een persoonlijke coach van Milon Corpus begeleidt u en zorgt er samen met u voor dat u uw doelstellingen behaalt.
Voor wie? Voor mensen die weinig tijd hebben en toch aan hun conditie willen werken en vitaler wil worden.
Contact: Corpus Milon Club, Nijverdal: T. (0548) 859330. Wierden: T. (0546) 332600. Rijssen: T. (0548) 740010. W. www.corpusmilonclub.nl
ZorgAccent PLUS voordeel: bij een eerste kennismaking ontvangt u twee weken gratis proeflessen op maat tot maximaal drie keer (totaal) op vertoon van ZorgAccent PAS. Daarna ontvangt u een prijspresentatie op maat.

Health & Wellness Centrum Den Ham
Een kleine en vooral gezellige sportschool met mogelijkheden om verschillende beweegprogramma’s te volgen. Er is een nauwe samenwerking met de fysiotherapie van het Health & Wellness Centrum.
Gediplomeerde trainers geven persoonlijke trainingen en diverse groepslessen. Zij maken naar wens een trainingsschema op maat.
Voor wie? voor beginnende of gevorderde sporters vanaf 30 jaar. Er is een fysiotherapeut aanwezig die gediplomeerd is in valpreventie.
Waar? Goosensplein 1, Den Ham.
Contact: T. ( 0546) 67 43 34. W. www.hwcdenham.nl
Kosten? afhankelijk welk abonnement u kiest.
ZorgAccent PLUS voordeel: u ontvangt 15 % korting op een jaarabonnement voor 1 keer per week inclusief gratis koffie, thee, gekoeld water en gebruik van handdoek, douche en locker. Gratis lichaamsanalyse.

TIP: Het is ook mogelijk om samen met een gediplomeerde docente te bewegen/ gymnastieken in een seniorengroep. Prijzen zijn op aanvraag in het centrum.

Gemeente Tubbergen

Fyon sterk in beweging
Of u nu fitter, gezonder of slanker wilt worden, in vorm wilt blijven of geen terugkomende klachten wilt ervaren: bewegen hoort erbij! Een persoonlijk beweegprogramma onder begeleiding van een fysiotherapeut van Fyon kan u daarbij helpen. Er zijn programma’s van bootcamp tot bewegen voor ouderen. U kunt zich ook voor een persoonlijk beweegprogramma aanmelden als u geen lichamelijke klachten heeft, maar wel fitter wilt worden en daarbij begeleid wilt worden door een fysiotherapeut. Mogelijkheid: afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u afneemt kunt u voor individuele behandeling in aanmerking komen.
Voor wie? iedereen die fit wil worden of blijven met of zonder lichamelijke beperking.
Waar? Lutkeberg 24, Geesteren.
Contact: T. (0546) 632717. W. www.fyon.nl
Kosten? afhankelijk van het abonnement dat u kiest.
ZorgAccent PLUS voordeel: u ontvangt 10 % korting op een abonnement.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met bovenstaande sportscholen of sportstudios. Alleen op vertoon van uw ZorgAccent PLUS pas ontvangt u de korting en de voordelen

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer