Theater met een toefje Zorg

ZorgAccent organiseert in samenwerking met vier regionale theaters voor het tiende seizoen Theater met een toefje Zorg.

De succesvolle onderwerpen zijn divers en de voorstellingen van Theater met een toefje Zorg hebben altijd iets te maken met het leven, gezondheid en een toefje zorg. We hopen dat u weer net zo enthousiast bent over de voorstellingen dan afgelopen jaren.

De theaterzalen zijn coronaproof gemaakt voor het nieuwe seizoen met een maximaal aantal deelnemers. Theater Hof 88 heeft besloten om met een coronatoegangsbewijs de voorstellingen zo veilig mogelijk te laten doorgaan.

-Theaterseizoen 2021

Theater Hof 88: Ongestoord met Marjolein van Kooten
Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’ met Marjolein van Kooten. Onder de noemer Theater met een toefje Zorg in samenwerking met Hof 88 in Almelo.

Wat blijft er van je over als je geen paniekaanvallen meer hebt en geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan … eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar goed met Marjolein, dat het bijna eng wordt. Maarja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn.
Deze avond is 100% anti-depressief en coronaproof. Bijwerkingen: lachstuipen en troost. Je knapt er echt van op!


Coronatoegangsbewijs Hof 88

Na lang overwegen hebben wij moeten kiezen voor het verplicht tonen van een coronatoegangsbewijs bij het bezoeken van een voorstelling in Theater Hof 88. Door de Rijksoverheid worden de volgende drie documenten gezien als een coronatoegangsbewijs:

1.Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. – Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD-.
2. Herstelbewijs van corona
3. Testbewijs – Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling-.
Theater:

Data: zaterdag 16 oktober 2021.
Tijd: 20.15 uur.
Kosten: € 20,00.Leden van ZorgAccent PLUS betalen €12,50.
Contact: Hof 88 T. (0546) 850264.

De overige voorstellingen seizoen 2022 volgen zo spoedig mogelijk!

ZorgAccent heeft een samenwerking met Hof 88 in Almelo, Het Punt in Vroomshoop, ZINiN Nijverdal en Parkgebouw in Rijssen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer