Tuin en balkon onderhoudservice

Heeft u ondersteuning nodig bij uw tuinwerkzaamheden? Wij helpen u graag om uw tuin of balkon in orde te maken.

Lekker genieten van uw tuin of balkon? Wilt u graag nieuwe planten in uw tuin of op het balkon? Of heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin? Dan helpen we u graag!
ZorgAccent heeft een samenwerking met een tuinvrouw voor de kleine tuinklussen en met React Twente, Re-integratiebedrijf groenvoorziening voor de grote tuinklussen.

Tuin of balkon onderhoud nodig?
Onze tuinvrouw komt in Vroomshoop en Geerdijk en helpt u graag met kleine klussen voor tuin en balkon zoals, snoeien van kleine buxusboompjes, onkruid verwijderen, bloempakken vullen met plantjes, en schoonmaken van tegels. De duur van de tuinklussen is van minimaal 1.00 uur tot maximaal 3.00 uur per dag.
Neemt contact op met ZorgAccent PLUS en stel uw vraag per mail: plus@zorgaccent.nl of vul onderstaande formulier volledig in.

Groot onderhoud van uw tuin nodig?
React Twente is gespecialiseerd in tuinonderhoud en in overleg is het mogelijk om grotere tuinen te onderhouden vanaf maximaal 3.00 uur. (-spaar uw kleine tuinklussen op tot groot onderhoud vanaf 3.00 uur per tuinklus-). Zoals onkruid verwijderen, snoeien van boompjes en coniferen, tuinonderhoud bijhouden en schoonmaken van grotere tuinen. U kunt hiervoor informatie opvragen over de mogelijkheden en de prijzen en contact opnemen met Sjaak Wools van React Twente. T. 06 51473504. Graag horen wij wat uw wensen zijn zodat we samen kijken of wij deze vervullen.

Wat kost het?

Prijs:vanaf € 27,50 per uur in overleg met de tuinman en tuinvrouw en afhankelijk werkzaamheden. Leden ontvangen € 5,00 korting op de tuinklussen op vertoon van uw ledenpas van ZorgAccent.

Waar?

KIein onderhoud: Vroomshoop en Geerdijk.

Groot onderhoud:
Hellendoorn, Almelo, Rijssen, Twenterand.

Informatie en aanmelding

Wilt u meer informatie?
Bel met ZorgAccent PLUS via
T. 088 9881263 of 088 9881265. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-12.30 uur.
  Bent u lid van ZorgAccent PLUS?

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

   Cliënt

   Onze cliënten
   waarderen
   ons met een

   Beoordeel ons op
   Zorgkaart Nederland

   zorgkaartnederland zorgaccent
   kaart locatie footer