Wijkverpleegkundige Almelo Noord

Onderwerp: vacatures

Deze vacature is geplaatst op: 21 jun 2019

  • wijkteam Almelo Noord
  • tussen 12-16 uur per week (uren in overleg)

Voor het wijkteam Almelo Noord zoeken wij een enthousiaste wijkverpleegkundige

Als wijkverpleegkundige geef jij de zorg die mensen nodig hebben om zelfstandig te blijven functioneren in hun eigen omgeving.

Iedere cliënt is uniek en zo ook zijn zorgvraag. Naast de verpleegkundige en verzorgende activiteiten maak je met onze cliënten zorgafspraken, evalueert deze en past deze aan als dat nodig is. Het zorgplan wordt vastgelegd in het digitale zorgdossier. Daarom werk je altijd met hulp van je iPad.

Je bent werkzaam in een zelfsturend wijkteam, dus waar nodig coach je je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede)verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien.

Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen rondom de organisatie van de zorgverlening. Je werkt alle wisselende diensten welke voorkomen, behalve ’s nachts. Uren zijn in overleg.

Wij vragen:

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 en BIG-geregistreerd. Je bent voldoende bekwaam om als wijkverpleegkundige aan het werk te gaan.

Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken met collega’s en andere disciplines.

Je bent collegiaal en flexibel met betrekking tot het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid.

Je bent in staat te schakelen tussen belangen van de cliënt, de organisatie, het team en de individu. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald conform CAO VVT.

Wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met ons team, 06-55698113. Wij vertellen je graag wat het werken binnen dit team echt de moeite waard maakt!

Je sollicitatie kun je vóór 15 juli 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze site. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Direct solliciteren

Deel of stuur door: