Voorwaarden lidmaatschap ZorgAccent PLUS

Algemene voorwaarden lidmaatschap ZorgAccent PLUS

 

Hieronder leest u de algemene voorwaarden van het lidmaatschap van ZorgAccent PLUS. Heeft u vragen over het lidmaatschap? Bel rechtstreeks met ZorgAccent PLUS T. 088 9881263 of 088 9881265. Bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur.

Algemene voorwaarden

1. U bent lid vanaf de datum van aanmelding per gezin per adres.
2. U ontvangt eenmalig een ZorgAccent Pas met een persoonlijke lidmaatschapsnummer per gezin.
2. Het lidmaatschap geldt per kalenderjaar. Ook als u in de loop van het jaar aanmeldt, betaalt u het volledige contributiebedrag.
3. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd tot wederopzegging schriftelijk per brief. Heeft u een automatische incasso afgegeven? Dan wordt de contributie voor het lidmaatschap automatisch
per  kalenderjaar van uw bank- of girorekening afgeschreven.
4. Indien u uw lidmaatschap voor het volgende jaar wilt opzeggen, kunt u dit voor 1 november schriftelijk doorgeven aan de ledenadministratie van ZorgAccent PLUS via mailadres: plus@zorgaccent.nl of via T. 088 9881263 of 088 9881265.
5. Als u het lidmaatschap van het lopende jaar voortijdig wilt beëindigen, vindt er geen restitutie van de contributie plaats.
6 Wilt u voor de korting in aanmerking komen of gratis loophulpmiddelen lenen bij de dienstverleners waar ZorgAccent een samenwerking mee heeft? Dan wordt om uw ZorgAccent PAS gevraagd!
7. De hoogte van de lidmaatschapscontributie wordt jaarlijks vastgesteld door ZorgAccent PLUS.
8. ZorgAccent bemiddelt tussen u en de dienstverleners waar zij een samenwerking mee is aangegaan. De dienstverleners kennen een eigen beroepsaansprakelijkheid. ZorgAccent is niet aansprakelijk voor de werkzaamheden van deze dienstverleners.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer