Zoeken
Lees voor

Terminale thuiszorg

Hospice Noetsele, zorg in de laatste levensfase

Hospice_Noetsele_ZorgAccent_Expertise-0156

Hospice Noetsele levert palliatieve en terminale zorg net als thuis voor ongeneeslijke zieke mensen met een korte levensverwachting. 

Hospice Noetsele is gevestigd in een gerenoveerde villa in een bosrijke omgeving. Hier kan men in alle rust en waardigheid met de juiste zorg de laatste levensfase kan afsluiten in een gastvrije sfeer die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert. Het hospice is gehuisvest in het voormalige Koetshuis, een karakteristieke villa op het terrein van verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn. De villa is in 2010 gerenoveerd en in 2019 verbouwd. Het voldoet volledig aan de eisen van deze tijd.

Terminale thuiszorg met zorg net als thuis

Er is plaats voor vier gasten. Elke gast heeft de beschikking over een eigen volledig ingerichte zit/slaapkamer. Het is mogelijk de kamer met persoonlijke spullen gezellig te maken. Alle gastenkamers bevinden zich op de begane grond en hebben uitzicht op een prachtige omgeving. Gasten kunnen gebruik maken van de huiskamer, de keuken en een welnessruimte. Het hospice heeft een mooie, ruim aangelegde tuin. Hiervan wordt door de gasten en hun bezoek regelmatig gebruik gemaakt.

HospiceBadkamer

 

Rondleiding

Op de pagina Rondleiding Hospice Noetsele vindt u een interactieve presentatie over Hospice Noetsele. Door de toepassing van 360 graden fotografie kunt u virtueel een kijkje nemen in de huis-, logeer-, stiltekamer, keuken en de tuin van het fraai gelegen Hospice Noetsele in Hellendoorn. Op verschillende plekken in de presentatie kunt u films bekijken waarin diverse betrokkenen aangeven wat hun ervaring is met het hospice, hoe de zorg wordt verleend in de laatste levensfase en hoe praktische zaken rondom een opname geregeld worden. Aan het woord zijn onder meer artsen (huisarts en ouderenspecialist), familieleden, de geestelijk verzorger, de coördinatoren en vrijwilligers.

tuin-hospice-noetsele

Download de folder

Hospice Noetsele is 24 uur per dag bereikbaar

Sanatoriumlaan 20
7447 PK Hellendooorn
Tel. (0548) 68 81 13 bij geen gehoor 0900 – 0678 (24 uur bereikbaar)

Coördinatoren van Hospice Noetsele zijn:
Siny Runneboom en Ingrid de Lange.

Handige Links:
www.ciz.nl
www.hetcak.nl
www.agora.nl
www.netwerkpalliatievezorg.nl
www.vptz.n

Bekijk meer

Opname Hospice Noetsele

Lees meer

Vrijwilliger worden bij Hospice Noetsele

Lees meer

Rondleiding bij Hospice Noetsele

Lees meer

Hoe wij zorg bieden bij Hospice Noetsele

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer