Cliëntadviseur van ZorgAccent

De cliëntadviseurs van ZorgAccent informeren u graag

De juiste zorg vinden is niet altijd makkelijk. De zorg moet aansluiten bij uw wensen en behoeften en van uw verwanten. Daarnaast moet de zorg ook aansluiten bij de indicatie die toegekend is. De cliëntadviseurs van ZorgAccent helpen daar graag bij.

Wat kan onze cliëntadviseur voor u betekenen?

De cliëntadviseur adviseert, informeert en ondersteunt u graag bij o.a.

 • uw vragen over wonen bij ZorgAccent; informatie over de verschillende woon-zorglocaties en het geven van rondleidingen.
 • uw vragen over eventuele, benodigde indicaties; is er een indicatie nodig? Zo ja welke? Zij kunnen ook de benodigde indicatie voor u aanvragen.
 • opname, verblijf, ontslag en indien nodig verwijzen naar andere instanties.

De cliëntadviseur dicht bij u in de buurt

Onze cliëntadviseurs staan u graag te woord. U kunt hen bellen of mailen. Kijk op de locatiepagina cliëntadviseurs wijk- en woonzorg.

Bertha Lensink, Joke Millenaar en Elly Dijk zijn werkzaam in de omgeving Almelo, Wierden, Rijssen, Holten, Twenterand, Tubbergen e.o.

Gerry Fransen, Anja Bosch en Annet Legtenberg zijn verbonden aan het werkgebied Hellendoorn, Nijverdal, Twenterand, Haarle en Rijssen Holten.

Joyce Landman en Gerdie Veldhuis zijn de cliëntadviseurs voor kortdurende zorg:
• Locatie Het Rembrandt (Nijverdal)
• Locatie De Wissel (Almelo)

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer