Cliëntadviseur van ZorgAccent

De cliëntadviseurs van ZorgAccent informeren u graag

De juiste zorg vinden is niet altijd makkelijk. De zorg moet aansluiten bij uw wensen en behoeften en van uw verwanten. Daarnaast moet de zorg ook aansluiten bij de indicatie die toegekend is. De cliëntadviseurs van ZorgAccent helpen daar graag bij.

Wat kunnen onze cliëntadviseurs voor u betekenen?

De cliëntadviseur adviseert, informeert en ondersteund u graag bij o.a.

 • uw vragen over wonen bij ZorgAccent; informatie over de verschillende woon-zorglocaties en het geven van rondleidingen.
 • uw vragen over eventuele, benodigde indicaties; is er een indicatie nodig? Zo ja welke? Zij kunnen ook de benodigde indicatie voor u aanvragen.
 • opname, verblijf, ontslag en indien nodig verwijzen naar andere instanties.

De cliëntadviseur dicht bij u in de buurt

Onze cliëntadviseurs staan u graag te woord. U kunt hen bellen of mailen. Kijk op de locatiepagina cliëntadviseurs wijk- en woonzorg.

Bertha Lensink, Joke Millenaar en Carla Veldhuis zijn werkzaam in de omgeving Almelo, Wierden, Twenterand, Tubbergen e.o.
Gerry Fransen, Anja Bosch en Annet Legtenberg zijn verbonden aan het werkgebied Hellendoorn, Nijverdal, Haarle en Rijssen Holten.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer