Kennisdragers

Onze kennisdragers staan voor u klaar!

Onze kennisdragers helpen u graag verder met deskundig advies, ondersteuning, begeleiding en behandeling op een groot aantal terreinen.

0900 0678 info@zorgaccent.nl
Kennisdrager_Zorgtechnologie_ZorgAccent

Kennisdragers Cardiologie

Een hart-en vaatziekte kan veel vragen oproepen en de behandeling is meer dan medische zorg alleen. Bij ZorgAccent werken verpleegkundigen die zorg en begeleiding geven aan mensen met hart- en vaatziekten.De verpleegkundige bezoekt u thuis en gaat in op vragen die u heeft over de ziekte en de behandeling. Ook bespreekt ze met u de lichamelijke of psychi-sche gevolgen van een hart-en vaatziekte.

Kennisdragers COPD

De ziekte COPD kan veel vragen oproepen en de behandeling is meer dan medische zorg alleen. Als bij u COPD is geconstateerd dan helpt de long-verpleegkundige van ZorgAccent u graag. Zij komen bij u thuis. COPD kan grote lichamelijke en psychische gevolgen hebben. U kunt zich hierover angstig en onzeker voelen. De ervaring is dat thuis vaak allerlei vragen en soms ook problemen ontstaan die te maken hebben met COPD.

Kennisdragers Ergonomie

De afgelopen jaren is het ziekteverzuim in de zorg toegenomen. Dit komt mede door de toename van complexere zorgvragen en het langer thuis wonen van de cliënt. De kennisdragers werkgroep ergo is opgestart om te kijken hoe en of er in de praktijk binnen de wijkverpleging ergonomisch wordt gewerkt.

Kennisdragers Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg is niet gericht op genezen, maar op kwaliteit van leven. Wensen en zorgvragen van de cliënt en diens naasten op fysiek, psychologisch, sociaal en spiritueel gebied vormen de uitgangspunten van palliatieve zorg.

Kennisdragers Wondzorg

Wij zijn het team kennisdragers wondzorg van ZorgAccent. Wij delen onze kennis en specialistische ervaring op het gebied van wondzorg en zwachtelen, zowel binnen als buiten de organisatie. Wij adviseren, begeleiden en instrueren collega’s en patiënten rondom complexe wondzorg.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer