Services voor uw veiligheid thuis

Veiligheid lijkt vanzelfsprekend.

Als u gezond bent en goed kunt lopen en zelfstandig woont is er niets aan de hand. Maar wanneer het allemaal wat minder wordt door knie of rugklachten dan raak je toch wat sneller uit je evenwicht en balans. ZorgAccent PLUS zorgt voor uw veiligheid thuis met hulpmiddelen maar ook om mobiel te blijven en veilig de weg op kunt gaan.

Veilig en prettig wonen

Veiligheid in en om het huis lijkt vanzelfsprekend. Als u gezond bent, goed kunt lopen en goed kunt zien is er niets aan de hand. Maar wanneer uw ogen wat minder worden dan raak je toch wat sneller uit evenwicht en balans is de ervaring. ZorgAccent geeft voorlichting over valpreventie en medicijngebruik, veilig thuis wonen met hulpmiddelen en verzorgt keuringen om zo lang mogelijk en gezond in het verkeer actief te blijven. Loopt u tegen problemen aan thuis? Laat het ons weten. We helpen u graag en geven advies om zo prettig mogelijk thuis te wonen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer