Rijbewijskeuring

U wilt graag mobiel zijn en blijven!

RijbewijskeuringsArts.nl heeft de laagste prijsgarantie
ZorgAccent heeft een samenwerking met de ‘RijbewijskeuringsArts.nl’ die op verschillende plaatsen in het land de herkeuring voor uw rijbewijs verzorgt. Heeft u een medische keuring nodig voor het verlengen van uw rijbewijs omdat u 75 jaar of ouder bent? Of omdat u jonger bent dan 75 jaar en een groot rijbewijs heeft (CD) dat om de vijf jaar verlengd moet worden, dan kunt u een afspraak maken met het landelijke afsprakenbureau via T. 085 0180800 bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

De keuringen zijn bij de woonzorglocaties van ZorgAccent in de rijbewijskeuringsbus. De bus staat twee keer per maand bij de Hoge Es in Nijverdal, Het Wedervoort in Wierden en het Stadskwartier in Rijssen. Maar ook op andere locaties in de buurt is het mogelijk om te keuren. Ben u niet in de gelegenheid om op bovenstaande locaties te keuren? Dan is het mogelijk om in een andere plaats in Nederland een afsraak te maken.
U heeft keuze uit meer dan 100 locaties in Nederland. Neem u ZorgAccent PAS mee en u ontvangt ook de ledenkorting.
Hoe fijn is dat!

Keuren aan huis
Laat uw gezondheid het niet toe om naar onze locatie in uw buurt te komen? Dan verlenen wij in overleg een rijbewijs- of medische keuring aan huis of bij uw (thuis)zorgcentrum. Informeer naar de mogelijkheden bij de keuringsarts.nl!

Meer informatie over de gezondsverklaring en de procedure van het CBR
leest u hier

Neem mee naar de afspraak 

 • Uw rijbewijs.  
 • Papieren van het CBR. 
 • Urine (behalve als u suikerziekte heeft). 
 • Medicatie overzicht van apotheek/huisarts. 
 • Recept van de huidige bril/contactlenzen. 
 • Pinpas voor betaling per automaat. 
 • Ledenpas of bewijs lidmaatschap van ZorgAccent PLUS.

Tarieven en ledenvoordeel ZorgAccent PLUS
Leden vanaf 75 jaar voor de rijbewijskeuring A/B/BE betalen: € 47,50
Voor meer informatie over de tarieven zie: www.rijbewijskeuringsarts.nl/tarieven

Maakt u online een afspraak? Ontvang dan nog eens 5% extra korting op het keuringstarief.
website: www.rijbewijskeuringsarts.nl

De keuring vindt plaats conform de richtlijnen van het CBR. De keuringsarts werkt digitaal, voor een snellere aankomst van uw keuringsverslag bij het CBR.  

Advies: maak vier maanden voor het aflopen van de geldigheid van uw rijbewijs een afspraak voor een keuring. 

Advies op maat
Dokter Sadiek weet uit ervaring dat u tegen allerlei complexe vragen aan kunt lopen tijdens het aanvragen van een rijbewijskeuring. Met meer dan 20 jaar ervaring in dit vak krijgt u van dokter Sadiek een op maat gesneden advies, die toegespitst is op uw specifieke medische situatie. Dokter Sadiek gaat met u in gesprek en zal u medische situatie in relatie tot uw hulpvraag beoordelen. Hierna volgt zijn advies over de vervolgstappen die u zou kunnen nemen.

Kosten
U betaalt € 75,- (incl. BTW) voor het adviesgesprek.

Afspraak maken?
Heeft u medische vragen en advies nodig voor uw rijbewijskeuring, vraag dan een persoonlijk consult aan bij dokter Sadiek.

Lid worden en meteen de korting ontvangen bij de RijbewijskeuringsArts.nl?  
Vul het formulier volledig in Lid worden van ZorgAccent PLUS of iemand anders lid maken?: met vermelding van reden -lid worden rijbewijskeuring- en klik op versturen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer