Services voor uw ontspanning en gezelligheid

Ontspanning en gezelligheid

De een vindt het fijn om samen met iemand anders leuke dingen te ondernemen zoals: naar het theater te gaan, samen eten of informatiebijeenkomsten bezoeken. Weer een ander wil liever genieten van een goed boek. We vinden het fijn dat u kiest voor uw eigen geluk en ontspanning! ZorgAccent PLUS deelt een aantal mogelijkheden.

Theater met een toefje zorg
In samenwerking met het ZINiN theater in NIjverdal en theater Hof88 in Almelo organiseren we een aantal keren per jaar ‘Theater met een toefje Zorg’. De onderwerpen zijn heel divers en de voorstellingen uit deze serie hebben altijd iets te maken met het leven, gezondheid, en een toefje Zorg. In het theater worden ervaringen gedeeld soms met een vleugje humor of juist met een duidelijk boodschap. Na afloop is het gezellig om na te praten en een drankje te nemen in de foyer van het theater. We hopen dat u weer net zo enthousiast bent over de voorstellingen dan afgelopen jaren.

Een van de reacties: “Ik vind het zo bijzonder dat een onderwerp als ‘dementie ín het theater wordt verteld, soms met de nodige humor, lachwekkend en zó herkenbaar. Eindelijk begrijp ik nu wat zich afspeelt in het hoofd van mij moeder”

Themabijeenkomsten en Informatiedagen
Een aantal keren per jaar organiseren we thema- en inspiratiebijeenkomsten over zorg & welzijn in samenwerking met Medipoint of deskundigen uit de zorg. Met als doel om u te adviseren en te inspireren om zolang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te wonen. Tijdens de themabijeenkomsten krijgt u tips en adviezen om veiliger te wonen met hulpmiddelen, omgaan met een dementerende partner of om beter te slapen. Het is fijn om de ervaringen te delen met anderen en het geeft saamhorigheid en gezelligheid samen.

 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer