Bijeenkomst: Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is!

Woensdagavond 29 juni Almelo

Lekker slapen en gezond weer op…
Jessy Oude Nijhuis is slaaptherapeute en zij merkt in de praktijk dat er meer mensen zijn met slaapproblemen dan voor de coronacrisis. Mensen zijn onrustiger en zijn meer uit hun ritme door de onzekere tijd en slapen minder. Daardoor bouw je minder slaapdruk op. Of ben je gewoon een slechte slapen en wil je energieker de dag beginnen?

Kom dan naar de bijeenkomst ‘Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is’ op woensdag 29 juni 2022 in het Therapiecentrum Twente, Vissedijk 1, Almelo van 19.30 -21.00 uur.
Tijdens de bijeenkomst krijgt u basistips, adviezen en een slaapoefening om beter te slapen en energieker de dag te beginnen.

Bel met T. 0546 865215 vraag naar Jessy Oude Nijhuis. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag voor meer informatie of aanmelding bijeenkomst. Per mail is mogelijk:
j.oudenijhuis@therapiecentrumtwente.nl

Hoe ontstaat een slaapprobleem?
Er zijn meerdere factoren die onze slaap beïnvloeden zoals een lichte slaapkamer, lawaai of andere gewoontes die zijn aangeleerd. Ook zijn negatieve gedachten, spanningen, en aannames die onze nachtrust beïnvloeden. De mate van invloed is per persoon echter wisselend. Hierdoor is te verklaren dat niet iedereen in dezelfde omstandigheid een slaapprobleem heeft.

Zorg voor vaste rituelen
Het belangrijkste is om zoveel mogelijk een standaard ritme vast te houden. Ga op dezelfde tijd naar bed en sta op zoals je gewend bent. Zorg voor vaste rituelen zodat het lichaam zich alvast voorbereidt op de slaap. Ga een half uurtje lezen, een kopje cafeïnevrije koffie of theedrinken, de deuren op slot doen en de lichten uit. Ga douchen en ga lekker naar bed.
’Als oefentherapeute is Jessy Oude Nijhuis een specialist in het optimaliseren van het slaapgedrag. U zult tijdens de bijeenkomst ervaren hoe u uw slaapomstandigheden door onder ander uw dagritme, voeding en lichaamsbeweging kan verbeteren.

Kosten: € 5,- per persoon inclusief koffie-thee en materialen

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer