Hier staan we voor (en achter):
In het contact met onze klanten, met elkaar en met onze partners staan de volgende kernwaarden centraal:
Lef
Wij zetten onze idealen in voor mensen. We doen alles om zo zelfstandig mogelijk wonen en leven prettig te maken. Daar staan we voor en dat doen we samen: met cliënt/bewoner en met onze mensen. Dat betekentook dat we er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Daar is lef voor nodig.
Toegewijd
Wij zijn toegewijd en dat merk je. Wij willen de cliënt/bewoner in de ogen kijken en zien dat het goed is wat we doen. We zijn enthousiast en werken goed samen. Onderling en met onze partners. We voelen ons verbonden door onze grote betrokkenheid. Omdat we steeds beter willen worden in ons vak blijven we leren en ontwikkelen. Toewijding werkt aanstekelijk. We zijn trots op ons vak en dat mag iedereen merken, elke dag.
Eenvoud
Wij denken in mogelijkheden. Ons doel is om samen de beste oplossingen voor de zorg te vinden. We organiseren dat graag klein en simpel. Daarom zijn we flexibel in onze aanpak. Onze houding is oprecht en toegankelijk. We hebben respect voor de ander en werken vanuit vertrouwen. Samen zien we de mogelijkheden en kijken met een positieve blik vooruit. Niks meer, niks minder.
Doelstelling
De stichting ZorgAccent heeft ten doel het (doen) verlenen van goede zorg, waaronder begrepen wijkverpleging, kortdurende revalidatie- en herstelzorg, verpleeghuiszorg, ondersteuning bij zelfstandig leven en maatschappelijke deelname, voorts al hetgeen hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, direct of indirect, alles in de ruimste zin van het woord.
Specifieke doelen
De stichting heeft specifiek ten doel primair de gezondheid en het gezond functioneren van de bevolking te verbeteren, optimaal de kwaliteit van leven en welbevinden van cliënten en betrokken naaste(n) te bevorderen en te ondersteunen in zijn leefomgeving, door integere, kwalitatief verantwoorde, persoonsgerichte, vakbekwame en veilige zorg te bieden, met gebruik van multidisciplinaire/intersectorale hulpbronnen en informatie(voorziening).
En zodoende vermijdbare kosten zowel binnen de gezondheidszorg als in de maatschappij te voorkomen.