Hulp in de huishouding in jouw huis

Hulp nodig met uw huishoudelijke taken? ZorgAccent zorgt voor een geschikte huishoudelijk hulp.

Kunt u uw huishoudelijk werk (tijdelijk) niet verrichten? Wij regelen een passende huishoudelijke hulp voor u! Zo kunt u zo lang mogelijk in uw huis blijven wonen. U maakt samen met de hulp afspraken, waarbij de hulp rekening houdt met uw wensen.

Huishouding

U kunt bij ZorgAccent terecht in de volgende gemeenten:

 • Hellendoorn
 • Twenterand
 • Rijssen-Holten
 • Wierden-Enter

Wat regelt ZorgAccent voor mij?

 • U krijgt één vertrouwde huishoudelijke hulp
 • In overleg bepaalt u welke huishoudelijke werkzaamheden uw hulp uitvoert: in uw zorgdossier zit een formulier ‘verdeling huishoudelijke werkzaamheden’. Hier kunt u de afspraken op maken met uw hulp.
 • Is uw hulp ziek? Wij zorgen, als u dat wilt, voor vervanging.
 • Bij ZorgAccent Huishoudelijke Hulp bent u verzekerd voor eventuele schade, die wordt veroorzaakt door onze medewerker. Zie hiervoor de leveringsvoorwaarden in uw zorgdossier.

Hulp in de huishouding nodig?

Als u huishoudelijke hulp nodig heeft kunt u aankloppen bij het zorgloket van uw gemeente. Maakt u gebruik van ‘Zorg in natura’ dan kunt u kiezen voor ZorgAccent Huishoudelijke Hulp. Met een huishoudelijk pakket moet u een eigen bijdrage betalen aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) in Den Haag. De hoogte van deze bijdrage wordt door het CAK vastgesteld.

Aanmelden voor hulp in huis

Wanneer het zorgloket besluit om u huishoudelijk hulp toe te wijzen, kiest u voor ZorgAccent. Verder hoeft u dan niets te doen. Wij krijgen uw gegevens door van het zorgloket en nemen contact met u op.

Bekijk de folder

Meer informatie over hulp in de huishouding?

Vragen over huishoudelijke hulp? Neem dan telefonisch contact met ons op via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stel uw vraag via de mail.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer