Eenzaam? Kom eens langs!

Gezellig samen met mensen in uw wijk. Kom eens langs voor een kop koffie of eet gezellig mee binnen onze woonzorglocaties.

Voelt u zich wel eens eenzaam omdat u steeds meer mensen om u heen verliest? Misschien is uw partner overleden en kunt u maar niet wennen aan het alleen eten. Of u mist die buurvrouw van vroeger voor een kopje koffie, omdat in haar huis nu jonge mensen wonen met drukbezette levens? U wordt ouder en merkt dat u minder mobiel wordt en fysiek en mentaal ook minder goed functioneert.

ZorgAccent heeft veel te bieden voor u. Dit kan zijn door deel te nemen aan een dagbesteding, mee te eten bij een woonzorglocatie in uw buurt of door activiteiten die ZorgAccent Plus organiseert in uw wijk.
U kunt hierbij denken aan:

 

Samen eten met een snufje koken

Woont u in Wierden of Rijssen? Eet dan eens gezellig met buurtgenoten in een van restaurants van onze woonzorglocaties.

Het menu bestaat uit drie gerechten uit grootmoeders tijd. Geniet van een lekkere en gezonde maaltijd en ontmoet anderen uit de buurt of wijk. U mag de kok helpen als u dat wilt! Meer informatie.

Eten in een restaurant van een woonzorglocatie

Woont u in Nijverdal?
Dan bent u van harte welkom in De Hoge Es, huis van de buurt. Hier kunt u mee eten in het Grand Café.
En heeft u een paar boodschappen nodig? In de gang van De Hoge Es zit een supermarkt AH van Rob Looman.

Woont u in Hellendoorn?
Dan bent u van harte welkom bij woonzorglocatie De Blenke, huis van de buurt.

Woont u in Den Ham?
Op Het Lieferdinck bent u ook van harte welkom om gezellig samen met de bewoners te komen eten. Misschien ontmoet u daar nog die oude buurvrouw van vroeger.

 

Dagbesteding in uw wijk

In ons werkgebied Noord West Twente kunt u terecht bij de dagbesteding. Hier kunt ook zonder indicatie, tegen een kleine betaling,  terecht om bijvoorbeeld samen te eten of een gezellig spelletje te doen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer